Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Lovagregény

2014.05.30. 12:23 MinDig TV Extra


Május 30, Péntek 21:00 | AXN

Az alacsony sorból származó William gyermekkora óta lovagi életről, fényes küzdelmekről, gondtalan életről áhítozik. Azonban William nem lovagkánt hanem egy lovag fegyverhordozójaként tengeti életét a 14. században.  Egy nap azonban hősünkre rámosolyog a szerencse: William ura váratlanul meghal egy bajvívóversenyen, és a fiú vad ötlettől vezérelve magára ölti ura fegyverzetét, megnyeri a tornát, és ezzel a győztesnek járó pénzjutalmat is.

Lovagregény

William a hihetetlen sikeren felbuzdulva vérszemet kap, és két fegyverhordozó barátjával, valamint új ismerősével, a szegény, ám igen ötletes Geffrey Chaucerrel útnak indul, hogy nemes lovagnak álcázva magát a többi lovagi tornán is bizonyítsa rátermettségét és bátorságát.




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: kalandfilm AXN MinDig TV Extra Lovagregény

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr456234754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása