Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Még pikánsabb lesz a sorozat

2014.06.25. 11:28 MinDig TV Extra


A nyári forróságot pikáns humorral teszi elviselhetőbbé a Comedy Central. A hazai premier során, június 25-én debütál a Ne bízz a ribiben! második évada. A szitkomban James Van Der Beek - akire mindenki csak a Dawson és a haverokból emlékszik - önmagát alakítja. De rajta kívül találhatunk még a történetben szőke naivát és nagyvárosi végzet asszonyát is. A folytatásban a két lakótárs, June és Chloe végre megpróbálnak kijönni egymással, mert a lehetetlen nem létezik. Vagy mégis?

Ne bízz a ribiben!

Popkult utalásokban az új részekben sem lesz hiány, a sorozat második évadának egyik mozgatórugója ezúttal James Van Der Beek lesz. A nők álma megpróbál összehozni egy Dawson és a haverok találkozót, elmegy hasra esni a Dancing with The Starsba, és hőn várja, hogy a People Magazin beválogassa a legszexibb férfiak listájára. Eközben a két lakótárs, June és Chloe borsot törnek egymás orra alá.

A Ne bízz a ribiben! második évada 19, Magyarországon soha nem látott epizóddal mutatkozik be a Comedy Centralon. A szitkom humora annyira szókimondó hogy az USA-ban a FOX inkább passzolta a sorozatot, egyedül az ABC volt olyan merész, hogy bemutassa a produkciót. A Rotten Tomatoes - az egyik legismertebb filmekkel foglalkozó portál - szerint a Ne bízz a ribiben! egy „fura párkapcsolati szitkom, modern hangvételben”, amelyre főleg az „erős alakítások és az ütős párbeszédek miatt érdemes benevezni”. Kell-e ennél jobb ajánlólevél?

Ne bízz a ribiben! - június 4-től minden szerdán 21 órától a Comedy Central műsorán!

(mmonline)




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Comedy Central MinDig TV Extra családi csomag Ne bízz a ribiben!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr616414021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása