Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Mennyei prófécia

2014.06.30. 14:27 MinDig TV Extra


JÚNIUS 30., HÉTFŐ 21:05 | FEM3

John Woodson állástalan tanár életében drámai, mélyreható változások történnek. Véletlenek furcsa összjátéka folytán Peru őserdejébe kerül, és részt vesz a kilenc ókori pergamentekercs, más néven a Mennyei prófécia felkutatására irányuló expedícióban.

A próféciában foglalt kilenc alapelv világméretű megvilágosodást eredményezhet, új értelmet adhat az emberiség létének, és bepillantást nyerhetnek a spiritualitás feltáratlan mélységeibe. Amikor azonban az egyház korrupt vezetői tudomást szereznek a kilencedik tekercs létezéséről, megesküdnek, hogy minden erejükkel igyekeznek megakadályozni a prófécia napvilágra kerülését. John utazása kalandos fordulatot vesz, rejtélyes események és véletlen találkozások irányítják sorsát, amelyekről később bebizonyosodik, hogy nem is annyira véletlenek. Minden ember, akivel az útja során találkozik, közelebb viszi a kilencedik tekercs örök rejtélyének megoldásához, de vajon képes lesz-e még időben megfejteni az értelmét?

Szereplők: Jürgen Prochnow, Hector Elizondo, Thomas Kretschmann, Sarah Wayne Callies, Matthew Settle, Obba Babatunde, Joaquim de Almeida

Rendező: Armand Mastroianni




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: kalandfilm FEM3 MinDig TV Extra Mennyei prófécia

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr306457739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása