Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Hatalmas szív (Angelina Jolie)

2014.07.24. 12:01 MinDig TV Extra


JÚLIUS 24., CSÜTÖRTÖK 21:30 | SUPERTV2 PREMIER

2002. január 23-án Mariane Pearl élete örökre megváltozott. Férje, Daniel, a Wall Street Journal dél-ázsiai irodájának vezetője a cipőbombás Richard Reid sztoriján dolgozott. A szálak Karacsiba vezettek, ahol egy összekötő azt ígérte, elvezeti Pearl-t egy nehezen megközelíthető informátorhoz. Danny elindult a találkozóra, és azt mondta Mariane-nak, hogy lehet, hogy későn ér haza vacsorára. Soha nem tért vissza...

Angelina Jolie

A halállal szembenéző Danny megingathatatlanul hitt az újságírás erejében. Ez a kitartás arra ösztönözte Mariane-t, hogy férje eltűnését, a megtalálásáért folytatott küzdelmet és meggyilkolásának történetét megírja a memoárjában Hatalmas szív: Férjem, Danny Pearl bátor élete és halála címmel. A szörnyű történet kezdetén Mariane hathónapos terhes volt a fiával, akinek Danny az Adam nevet szánta. A könyv pedig azért született, hogy bemutassa Adam-nek az apját, akivel sosem találkozhatott. Mariane vallási, faji és nemzeti szempontokon felülemelkedve próbál kitörni abból a keserűségből és gyűlöletből, amely folyamatosan mérgezi a 9/11 utáni világot, és ezzel a legtisztább módon közvetíti azt az életörömöt, ami rá és férjére is oly jellemző volt. Angelina Jolie a filmben nyújtott alakításáért a legjobb színésznőnek járó Golden Globe-díjat kapott!

Szereplők: Angelina Jolie, Dan Futterman, Archie Panjabi, Mohammed Afzal, Telal Saeed

Rendező: Michael Winterbottom

Korhatár: 16




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Angelina Jolie SuperTV2 MinDig TV Extra Hatalmas szív

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr26540503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása