Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Shaft

2014.07.25. 11:11 MinDig TV Extra


JÚLIUS 25., PÉNTEK 22:30 | SuperTV2

Amikor Walter Wade, az elkényeztetett egyetemista megöl egy fiatal fekete diákot, John Shaft hajtja végre a letartóztatását. Walter azonban kicsúszik az igazságszolgáltatás kezei közül és meglép az országból, ám kétévnyi várakozás után, amint Walter titokban visszatér az államokba, Shaft ismét őrizetbe veszi.

Samuel L. Jackson

Ám Walter tehetős apja megint leteszi fiacskájáért az óvadékot, úgyhogy az - immár újra szabadlábon - csak az alkalmat lesi, hogy hullaházba küldje Shaft-et. Ugyanerre az alkalomra vár Shaft két korrupt kollégája Jack Roselli és Jimmy Grovitch is, csakúgy, mint Poeples Hernandez, egy dominikai kábítószer-kereskedő kiskirály, aki azért esküdött bosszút Shaft ellen, mert az megszégyenítette őt a fennhatósága alatt álló körzetben. A nyomozó így csak két legközelebbi barátjára támaszkodhat: Carmen-re, aki szintén zsaru, és utcai ügyekben bennfentesnek számító bizalmasára Rasaan-ra. Közben Shaft-nek még fel kell kutatnia a gyilkosság egyetlen tanúját, Diane Palmieri-t is, aki segíthetne egyszer s mindenkorra hűvösre tenni ellenségeit, hiába is vadásznak rá a város legkeményebb gyilkosai...

Szereplők: Samuel L. Jackson, Christian Bale, Vanessa Williams, Toni Collette, Jeffrey Wright, Dan Hedaya, Busta Rhymes

Rendező: John Singleton

Korhatár: 18




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: akciófilm Samuel L. Jackson SuperTV2 Shaft

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr206543317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása