Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Cloverfield

2014.07.28. 15:00 MinDig TV Extra


JÚLIUS 28., HÉTFŐ 21:30 | SUPERTV2 PREMIER

Rob egy New York-i fiatalember, aki nemsokára Japánba költözik. Barátai búcsú-bulit rendeznek neki, amelyet Rob jó alkalomnak talál titkolt érzelmei bevallására, és más elvarratlan szálak megoldására. Az este azonban egészen váratlan fordulatot vesz, amikor a partizókkal teli terem hirtelen megrázkódik.

A társaság elcsendesedik, meghallgatja a tévében a földrengésről tudósító híreket, majd kimennek a tetőre, hogy megnézzék, mekkora a pusztítás. Akkor azonban hatalmas robbanást pillantanak meg a távolban. Elmegy az áram, és mindenki pánikszerűen kimenekül a sötét utcára. A baráti társaságot emberi sikolyok és valamilyen mély, állatias morgás fogadja az utcán, ahol addigra már minden megváltozott. A várost hatalmába kerítette valami, amely egy más világhoz tartozik, ráadásul rettenetes és óriási…

Rendező: Matt Reeves

Szereplők: Michael Stahl-David, Lizzy Kaplan, Jessica Lucas, Mike Vogel, T. J. Miller




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: akciófilm SuperTV2 MinDig TV Extra Cloverfield

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr656551919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása