Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Mocskos zsaruk

2014.07.29. 11:20 MinDig TV Extra


Kedd 21:15 | Viasat3

Nick Chen a New York-i rendőrség többszörösen kitüntetett tisztje. Ő az első kínai emigráns rendőr a testületnél, aki egykori kapcsolatait kihasználva beépült az Amerikában működő kínai alvilágba és egészen közel jutott a Triádok legbelsőbb köreihez.

Az Ázsiai Bandák Elleni Egység vezetőjeként feladata fenntartani a Kínai Negyed békéjét. A nyugalom persze csak átmeneti, ugyanis egy újonnan érkezett, rendkívül veszedelmes banda, a Funkien Sárkányok újra kirobbantja a háborút. A rendőrség speciális egységéhez egy Danny Wallace nevű újonc kerül, aki túlságosan naiv és idealista ahhoz, hogy rájöjjön: korrupt feletteseit már rég "bedarálta" a maffia.

Amikor őt is meg akarják vesztegetni, Chen szárnya alá veszi a srácot, és ketten próbálják meg a lehetetlent: feletteseik parancsai ellenére felgöngyölíteni a mocskos korrupciós ügyeket, és békét teremteni a háborúzó Kínai Negyedben.

Rendezte: James Foley

Szereposztás: Yun-Fat Chow (Nick Chen), Mark Wahlberg (Danny Wallace), Ric Young (Henry Lee), Paul Ben-Victor (Schabacker), Jonkit Lee (Jack), Andrew Pang (Willy Ung)

Korhatár: 15




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: viasat3 akciófilm MinDig TV Extra Mocskos zsaruk

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr656556313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása