Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Gyilkos hajsza

2014.09.29. 10:40 MinDig TV Extra


Hétfő 22:30 | RTLII

A szenvedélyes együtt töltött éjszaka után Lily azt javasolja Joe-nak, hogy, mivel Ryan Hardy a nyomukban van, mindnyájan meneküljenek el Venezuelába, ahol szintén van egy birtoka. Joe vonakodva beleegyezik, de nem igazán tetszik neki a terv, ahogy Emmának sem. Mark eközben azon kapja Luke-ot, hogy Giselle holttestével beszélget az ágyban, mintha a lány még élne.

Gyilkos hajsza

Hardy felhívja Westont, és arra kéri, hogy riassza az FBI-t, és hatalmas erőkkel jöjjenek Connecticutba. Azonban Weston egyedül jelenik meg, mivel gyanakszik, hogy valaki az FBI-on belülről folyamatosan inofrmációkkal látja el Joe Carrollt. Sikerül elkapniuk Luke-ot, és Ryan felajánlja Lilynek, hogy visszakapja a fiát Joe Carrollért cserébe. Lily látszólag beleegyezik, de drogokkal elkábítja Joe-t, mivel egész más tervei vannak.


Kódolatlan csatornák MinDig TV >>

MinDig TV Extra Alapcsomag >>

MinDig TV Extra Családi csomag >>


MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat MinDig TV Extra RTLII Gyilkos hajsza

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr876740889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása