Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Lehetetlen!? - Szilágyi Tibor

2014.10.03. 10:10 MinDig TV Extra


M3 - október 4., szombat, 21:15

Vámos Miklós műsora

"A Lehetetlen értelmiségi rétegműsorként indult, vasárnap este későn, fél tizenegykor. Ott olyan nagy nézettsége lett, hogy a tévé illetékes vezetői áttették péntek este kilencre. Itt már többmilliós nézőtábort nyert. A statisztikák szerint amerikai akciófilmeket is maga mögé utasított.

Szilágyi Tibor

Én sosem értettem, miért ennyire népszerű ez a voltaképpen nagyon egyszerű műsor, de mindig nagyon örültem neki. Persze, nem bántam volna, ha három-négymillióan olvassák a regényeimet, s csak nyolcvan-százezren nézik a Lehetetlen-t. De hát a világ úgy van berendezve, hogy egy tévéműsor közönsége mindig sokszorosa lesz egy könyv olvasóinak. Ebbe bele kell törődnünk."-írja Vámos Miklós műsoráról.

Az aktuális rész ismertetője: A 28-as szám, egy eltévesztett távolsági busz és a világ talán legdrágább póthaja. Ezekből a szavakból bontakozik ki Szilágyi Tibor színművész kedvenc történeteinek sora.

Lehetetlen!? - M3 - október 4., szombat, 21:15

rendező: Bánki Iván, Zádori Ferenc
műsorvezető: Vámos Miklós


csatornák























Műsorújság >>



MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: M3 Vámos Miklós Szilágyi Tibor Lehetetlen!?

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr926755123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása