Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

A legjobb színésznek járó díjjal tüntették ki Tom Riley-t!

2014.10.31. 08:10 MinDig TV Extra


A színész a Da Vinci démonai sorozatban nyújtott alakításáért, Leonardo da Vinci karakterének megformálásáért kapta a rangos, legjobb színésznek járó elismerést a 23. British Academy  Cymru-gálán.

Tom Riley

A British Academy of Film and Television Arts (BAFTA) walesi ága 1991 óta minden évben megrendezi a nagyszabású British Academy Cymru-gálát, amelyen filmes és televíziós produkciókat díjaznak. Az eseményre idén október 26-án került sor Cardiffban, ahol ezúttal a legjobb színésznek járó elismerést Tom Riley vehette át a Da Vinci démonai sorozatban nyújtott alakításáért.

A hazánkban kizárólag a FOX-on látható drámai sorozat új megközelítésben mutatja be a világ egyik leghíresebb történelmi alakjának életét, tabukat és előítéleteket lerombolva tárja fel a különleges tudással megáldott, ám sokszor zavart művész igazi énjét. A Da Vinci démonai valós alapokon nyugvó történelmi fikció, amelynek története részben a festő korabeli levelezésein és naplórészletein alapul. Ugyanakkor a Da Vinci démonainak írója, a Batman: Kezdődiket és a Sötét Lovagot is jegyző David S. Goyer egy kivételesen tehetséges, lázadó fiatalember képét festi elénk, és igazi modern hőssé emeli a reneszánsz művészt.

A sorozatnak jelenleg a harmadik évadát forgatják Walesben, amelyet hazánkban 2015 tavaszán láthatnak a nézők, röviddel az amerikai premier után, elsőként a FOX-on! Az új évad indulásáig az első két évad epizódjait vetíti a csatorna.

További információk: www.foxtv.hu/da-vinci-demonai


csatornák
Műsorújság >>


MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat FOX Da Vinci démonai Tom Riley

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr616850201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása