Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Különvélemény

2014.12.30. 10:33 MinDig TV Extra


Kedd 21.10 | SuperTV2

2054. Washington. Nincs többé gyilkosság, a jövő jó előre látható, és három csalhatatlan látnok víziói alapján az Igazságügyi Minisztérium elitalakulata, a Bűnmegelőző Osztag még azelőtt lecsap a bűnösökre, hogy elkövették volna tettüket. Ez az ország legfejlettebb rendőri szervezete és senki sem dolgozik érte olyan keményen, mint a vezetője, John Anderton parancsnok.

Tom Cruise

Hat éve, kisfia elvesztése után csatlakozott az osztaghoz, s azóta minden energiáját annak szenteli, hogy embertársait megóvja a csapástól, melyet neki kellett elszenvednie. Mélyen hisz a rendszerben, és kételkedésre nincs is semmi oka - egészen addig, amíg maga is gyanúsítottá nem válik. Az egység vezetőjeként Anderton elsőként láthatja az álomkamra sűrű tápoldatában lebegő Pre-Cogok, gyilkosságokról szóló látomásait. A helyszín ismeretlen, az áldozat arca is, a gyilkos azonban – semmi kétség – ő maga, John Anderton, aki 36 órán belül megöl egy vadidegen embert. Anderton elindul a tökéletesen automatizált városban, hogy felderítse az ügyet. Sarkában ott lihegnek osztagának kopói, élükön legfőbb riválisával, Danny Witwer-rel és minden lépését nyomon követik a város csúcstechnológiájú figyelő rendszerei. 36 órája van, hogy tisztázza magát, és választ találjon a kérdésre, melyet hat éve próbál tudata legmélyére űzni: lehet, hogy a Pre-Cogok mégis tévednek?

Rendező: Steven Spielberg

Szereplők: Tom Cruise, Max von Sydow, Steve Harris, Neal McDonough, Patrick Kilpatrick, Jessica Capshaw, Anna Maria Horsford


csatornák
Műsorújság >>


MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: akciófilm Tom Cruise SuperTV2 Max von Sydow Különvélemény Steve Harris

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr347022115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása