Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Pool - Chelsea: harc a fináléért – a második felvonás a DIGI Sport 1-en

2015.01.27. 12:19 MinDig TV Extra


Kedden este kiderül melyik gárda jut először a labdarúgó angol Ligakupa fináléjába. A Liverpool és a Chelsea párharcának első meccsén 1-1-es döntetlen született, a második felvonást pedig Londonban rendezik. A találkozót élőben közvetítjük 20:25-től a DIGI Sport 1-en. Tartsanak velünk!

(Reuters)

A két együttes egy héttel ezelőtt az Anfield Roadon csapott össze és a találkozó tizennyolcadik percében Eden Hazard tizenegyből szerezte meg a vezetést a vendégeknek. Ezt követően a Liverpool átvette az irányítást, helyzeteket dolgozott ki, uralta a meccset, aminek köszönhetően az ötvenkilencedik percben Raheem Sterling találatával egyenlített is. Ezt követően azonban a vörösök nem tudták bevenni a kékek kapuját, így José Mourinho együttese került minimális előnybe a visszavágó előtt.

A londoniaknak ugyanis kedden este hazai pályán egy gólnélküli döntetlen is elegendő a továbbjutáshoz. Hazai pályán pedig a Chelsea félelmetes mutatóval rendelkezik tétmeccseken ebben az idényben. A gárda ugyan a hétvégén az FA Kupában 4-2-es vereséget szenvedett a Bradford City ellen, azonban a meccset megelőzően tizennégyszer hagyta el győztesen a Stamford Bridge gyepét és egyetlen egyszer, a Schalke elleni BL-összecsapáson játszott döntetlent a 2014/2015-ös szezonban.

A Liverpool pocsékul kezdte az idényt, aminek következtében a csoportkör jelentette a végállomást a gárda számára a Bajnokok Ligájában, ráadásul a PL tabelláján is csupán a nyolcadik helyen tanyázik.  Brendan Rodger mester tanítványainak mentségére szóljon azért, hogy az elmúlt időszakban mintha kifelé jönnének a hullámvölgyből, hiszen legutóbb december közepén szenvedtek vereséget (akkor a Manchester United győzte le 3-0-ra a vörösöket), azóta viszont hatszor hagyták el győztesen a pályát és négyszer  végeztek döntetlenre.

Statisztikák ide, vagy oda a számok alapján nem lehet megjósolni, melyik fél az esélyesebb ezen az estén, egy biztos, a felek hatalmasat küzdenek ismét egymással, és erről a csatáról nem érdemes lemaradni.

A mérkőzést 20:25-től élőben közvetítjük a DIGI Sport 1-en. Tartsanak velünk!


csatornák
Műsorújság >>


MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: MinDig TV Extra DIGI Sport 1 Pool - Chelsea angol Ligakupa

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr187114623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása