Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

A kutya éve

2015.02.26. 11:44 MinDig TV Extra


Vasárnap 17.10 | SuperTV2

Peggy és Pencil elválaszthatatlan társak az életben. Együtt alszanak, együtt esznek, de még a péntek esti filmeket is együtt nézik. Az élet számukra tökéletes, egyszerű, boldog és biztonságos. Nem csoda, ha Peggy soha nem szeretne elválni legkedvesebb barátjától, aki történetesen négylábú és a tacskók családjába tartozik.

kutya_eve.jpg

Az élet azonban kegyetlen, és Peggy boldogságát egy pillanat alatt darabokra zúzza, amikor kiderül, hogy Pencil titokzatos körülmények között elpusztult a szomszéd kertjében. A lány a szörnyű sorscsapást csak nehezen tudja kiheverni. Sokáig tart, amíg rászánja magát, hogy újra rendbehozza az életét, megtalálja a helyét a világban és képes legyen ismét a boldogságra. Családja, barátai és munkatársai is próbálnak segíteni neki, és Peggy lassan kezdi felfedezni maga körül az embereket is. Csakhogy ez az új felfedezés nem mindig örömteli, és a lány egyre inkább úgy érzi, hogyha kevesebbet szeretne csalódni, újra az állatokra kell fordítania az energiáit...

Rendező: Mike White

Szereplők: Molly Shannon, Laura Dern, Regina King, John C. Reilly, Josh Pais

A Super TV2 elérhető a MinDig TV Extra alapcsomagjában!

Szólj hozzá!

Címkék: SuperTV2 Molly Shannon A kutya éve Laura Dern

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr957221659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása