Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Mancini döntő hétről beszél és türelmet kér Shaqiriéknak

2015.04.28. 09:36 MinDig TV Extra


Kedden este az Udinese-Internazionale összecsapással kezdetét veszi az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) 33. fordulója, ezt a mérkőzést felvételről láthatják majd a DIGI Sport 1-en.

(fotó: Reuters)

Mind az Udinese, mind az Internazionale fontos győzelmet aratott szombaton, előbbi a Milant, utóbbi pedig az AS  Romát győzte le. Ezzel a sikerrel az Inter Európa Liga-reményei újra felerősödtek.

Roberto Mancini vezetőedző a mérkőzés előtt beszélt arról, hogy rendkívül fontos hét vár rájuk, hiszen egy hét alatt három meccset vívnak, ez pedig döntő lehet az Európa Liga-szereplés szempontjából. A Roma elleni elsőt már megnyerték, és szintén három pontot vár az Udinese ellen. A szakvezető hozzátette, hogy ami hátrányuk van a négy ponttal előttük járó, hatodik helyezett Fiorentinával szemben, azt a Parma és a Cesena elleni döntetlenekkel szedték össze, amely meccseket hozni kellett volna.

Mancini emellett türelmet kér a két téli szerzemény, Lukas Podolski és Xherdan Shaqiri számára. A  német és a svájci játékos nagy reményekkel érkezett télen, de az utóbbi hetekben mindketten kiszorultak a kezdőből. Mancini szerint azonban nem kell őket leírni, a következő szezonban már mindketten jobb teljesítményt fognak nyújtani, ez a tavasz inkább a beilleszkedéssel telt el. A szakember emellett kiemelte Hernanest, akinek a jelek szerint megtalálta a posztját a támadók mögött, és Udinében is ő fog kezdeni.

Az Udinese szakvezetőinek pikáns meccs lesz ez, hiszen Andrea Stramaccioni először az Inter kispadján ült a Serie A-ban, míg segítője, Dejan Sztankovics hosszú éveket töltött el az Interben, és többször is nyilatkozta, hogy egyszer edzőként is szívesen visszatérne Milánóba. A friuli együttes a Milan elleni győzelmével 14 pontra távolodott el a kieső helyektől, de Stramaccioni szerint hiba lenne hátradőlni, megpróbálják a lehető legtöbb pontot begyűjteni a hátralévő meccseken.

Udinese-Internazionale 22:45 (felv., DIGI  Sport 1)

A DIGI Sport 1 elérhető a MinDig TV Extra alapcsomagjában, a DIGI Sport 2 a MinDig TV Extra AKTÍV+ csomagjában!

Szólj hozzá!

Címkék: alapcsomag Udinese Internazionale DIGI Sport 1

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr177405110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása