Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Kína: A zöld sárkány felemelkedése

2015.04.29. 09:36 MinDig TV Extra


22:00, SZERDA (április 29.), OZONENETWORK

A bolygónk megmentéséért folytatott küzdelem harctere ezúttal Kína. A hatalmas ország felveszi a harcot a mérgező folyókkal, a szennyezett levegővel, az extrém időjárási jelenségekkel, az olvadó jéghegyekkel, az egyre nagyobb teret követelő sivatagokkal, valamint az elképesztő iramban növekvő népességgel és ennek mindennemű gazdasági hatásaival.

kina.jpg

Az éghajlatváltozás Kínában nem csak üres fenyegetés, hanem már le is csapott, ám a kínaiak felveszik vele a harcot, olyan innovatív megoldásokkal, melyekről a legtöbb ország még csak nem is álmodhat.

Napjainkban Kína élen jár azokban a technológiai fejlesztésekben, melyekkel vissza lehet szorítani a végzetes környezeti hatásokat. A turbinákkal energiát nyernek a szélből, az algákkal etetik meg a káros szén-dioxidot, a szőlőültetvények kordában tartják a sivatagokat. Kína ősi Selyemútja ma már szélturbinákkal van szegélyezve, ameddig a szem csak ellát. Számos olyan úttörővel ismerkedhetünk egész Kína szerte, akik egészen merész, új ötletekkel rukkolnak elő, melyek túlmutatnak a konvencionális gondolkodáson és hozzájárulnak egy fenntartható jövő felépítéséhez.

Az Ozone Network elérhető a MinDig TV Extra családi csomagjában!

Szólj hozzá!

Címkék: fenntartható jövő Kína családi csomag OZONENETWORK

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr357408470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása