Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Tini-krízis: a felvilágosítás

2015.06.29. 11:47 MinDig TV Extra

Dr. Tóth segít tanácsaival 13:00-kor az RTL Klubon!

Minden szülő másként világosítja fel gyermekeit.  Elméletben tökéletesen tisztában vannak vele, hogy mi t és mikor kellene mondani, de a gyakorlatban mégis sokan elbizonytalanodnak. Felmérések alapján a tinédzserek egyre fiatalabban válnak nyitottá a szexuális életre. Dr. Tóth hasznos tippeket oszt meg a témával kapcsolatban.

dr_toth_2.jpg

Nem csak saját, hanem háziállataink egészségével is foglalkoznunk kell. Dr. Tóth öt fontos vizsgálati módszert tanít gazdiknak, amit mindenképpen érdemes elvégezni a kisállatokon ahhoz, hogy komolyabb betegség kialakulását megelőzhessük.

Dr. Tóth bemutatja a bőr legfontosabb funkcióit és működését, majd olyan trükköket mutat, amivel megóvhatjuk bőrünk állagát és testünk egészségét.

Az RTL Klub  csatorna elérhető a MinDig TV Extra alapcsomagjában!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr17582342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása