Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Szulejmán

2015.07.29. 17:20 MinDig TV Extra

21:20, RTL Klub


Epizód tartalma:
Musztafa ágyasa, Fatma gyermeket vár. Hatidzse támadást indít Hürrem ellen, a szultán azonban megelégeli a két nő háborúskodását, és megfenyegeti őket. Nigar sorsáról is döntés születik, az uralkodói család jó híre miatt nem maradhat a palotában. Hürrem biztosítja támogatásáról, és közösen új tervet eszelnek ki Ibrahim és Hatidzse ellen. Mihrimah igazi hölgy lett, nem csak gyönyörű, de rendkívül okos is, aki erős támasza anyjának. A férfi korba ért Mehmet engedélyt kap apjától, hogy belépjen a janicsárok közé. Beavatása fenyegetést jelenthet Musztafa számára.

A sorozatról:
Szulejmán, a török birodalom fiatal uralkodója nagyobb álmokat dédelget, mint amit Nagy Sándor valaha is el tudott volna képzelni. 26 évesen a világ meghódítására készül, és ezt elsősorban új módszerekkel próbálja elérni. Közben folyamatosan érkeznek az új szolgák és háremhölgyek a szultán palotájába, hogy a frissen trónra került uralkodó kedvére válogathasson. Így kerül az udvarba a gyönyörű Rokszolana, akinek a családját a tatárok lemészárolták. A háremben lévő lány mély benyomást tesz Szulejmánra, ám a szultán asszonya és édesanyja rossz szemmel nézik a fellángoló szerelmet, és mindent megtesznek, hogy eltávolítsák az udvarból Rokszolanát. Az asszonyok féltékenysége mellett az uralkodóra többen is veszélyt jelentenek. Néhány befolyásos pasa, akik ellenzik Szulejmán szokatlan reformintézkedéseit, aki a területeiken élő egyiptomiaknak és a különböző származású kereskedőknek szabadságjogot adományoz, cselszövésre készülnek a szultán ellen.

sulejman.jpg

Az RTL Klub csatorna elérhető a MinDig Tv ingyenes, kódolatlan csatornái között.

Szólj hozzá!

Címkék: kódolatlan szulejmán RTL Klub Mindig TV

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr207660580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása