Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Jóbarátok

2015.08.25. 18:05 MinDig TV Extra

18:05, 18:35, Viasat 3.

Friends
amerikai vígjátéksorozat, III. évad, 19. rész, 20. rész.

A sorozatról:
A nagysikerű sorozat hat, a húszas éveiben járó fiatal (három férfi és három nő) mindennapjait követi nyomon. A sorozat főszereplői Rachel Karen Green, az elkényeztetett "apuka-kislánya"; Monica Eustace Geller, a kényszeresen rend- és tisztaságmániás séf; Chandler Muriel Bing, a viccelődő okostojás, a szerelemben szerencsétlen irodakukac; Joseph 'Joey' Francis Tribbiani, a szexmániás, gyerekded színész; Ross Eustace Geller, az elvált, stréber paleontológus és Phoebe Buffay, a szórakozott hippi, masszőz, énekesnő és dalszövegíró.
19. rész tartalma:
Mivel Rachel és Ross szakítottak, Rachel ex-munkatársa, Mark találkozót kér a lánytól. Ross a kulcslyukon át kémkedik utánuk, és végignézi, ahogy Rachel behívja Mark-ot a lakásba. Monica egy milliomossal randevúzik, akit nagyon kellemes társaságnak talál, de testileg nem vonzódik hozzá.
20. rész tartalma:
Joey őrülten beleszeret Kate-be, akivel együtt játszik a színdarabban, de a lány nem törődik vele. Végül mégis együtt töltenek egy éjszakát, ami után Kate kidobja Joey-t. Joey ettől rádöbben, hogy mekkora fájdalmat okozhatott a nőknek a múltban. Rachel új főnökének, Joanna-nak megtetszik Chandler, Rachel pedig megszervezi a randevújukat. Meghal Ross és Monika nénikéje, és Monica megörökli a babaházat, amivel sosem játszhatott gyermekkorában.

jobaratok_kep.jpgSzereplők:
Courteney Cox (Monica Geller)
David Schwimmer (Ross Geller)
James Michael Tyler (Gunther)
Jennifer Aniston (Rachel Green)
Lisa Kudrow (Phoebe Buffay)
Matt LeBlanc (Joseph 'Joey' Tribbiani)
Matthew Perry (Chandler Bing)

A Viasat 3 csatorna elérhető a MinDig TV Extra családi csomagjában!

Szólj hozzá!

Címkék: jóbarátok MinDig TV Extra Viasat 3

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr547733494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása