Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Az Udinese és a Milan is megszakítana egy-egy rossz sorozatot

2015.09.22. 10:46 MinDig TV Extra


Az Udinese három elveszített bajnoki után nyerne ismét, míg kedd estei ellenfele, az AC Milan három és fél év után diadalmaskodna újra a zebrák otthonában. A Serie A hétközi, ötödik fordulójának nyitómérkőzését ÉLŐben láthatják majd Digi Sport egyes csatornánkon háromnegyed kilenctől!

(fotó: Reuters)

Hiába kezdte az idényt a Juventus legyőzésével az Udinese, azóta roppant gyengén szerepelnek a zebrák. Három vereség zsinórban a Palermo, a Lazio és az Empoli ellen, így nem meglepetés, hogy Stefano Colantuono csapata csak a tizennyolcadik, kieső helyen áll.

A Milan valamivel jobban szerepel, ám Szinisa Mihajlovics sem lehet teljesen elégedett. Legutóbb legyőzték otthon a Palermót, ám előtte a városi derbin kikaptak az Internazionalétól. tehát van mit töreleszteni a szurkolók felé.

Az Udinese elleni találkozó erre jó esély, hiszen 2012 februárja óta nem tudtak nyerni a Friuliban a piros-feketék. Ezúttal Philippe Mexés, Ignazio Abate, Juraj Kucka, Jeremy Menez és M’Baye Niang nélkül kell megkisérelniük megtörni ezt a rossz sorozatot.

SERIE A, 5. FORDULÓ
Udinese-AC Milan | 20:40, ÉLŐ, Digi Sport1

A DIGI Sport 1 elérhető a MinDig TV Extra alapcsomagjában, a DIGI Sport 2 a MinDig TV Extra AKTÍV+ csomagjában!

Szólj hozzá!

Címkék: AC Milan Udinese Digi Sport1 SERIE A

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr267808180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása