Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Azok a 2000-es évek

2015.09.23. 10:57 MinDig TV Extra


Szeptember 23-án, szerdán 23:00-kor - National Geographic Channel

A 2000-es évek volt az első évtized, amikor a történések jelentős része már nem az utcán és a köztereken, hanem a televízióban és a közösségi médiában zajlott. A valóságshow-k elkezdték ontani magukból a celebeket, a YouTube-bal együtt pedig az első vírusvideók is megszülettek. Ezekben a különös, felejthetetlen években megteremtődött egy virtuális második valóság, mely gigantikus hatást gyakorolt mai és jövőbeni életünkre.

09_11.jpg
A Nat Geo Azok a 2000-es évek című sorozata az első nagyszabású televíziós alkotás, mely átfogóan mutatja be az időszak legfontosabb technológiai és társadalmi változásait. Az epizódok – a nagy sikerű Azok a 80-as évek és Azok a 90-es évek mintájára – izgalmas sztárinterjúk segítségével idézik fel a legemlékezetesebb pillanatokat, a közel 120 interjúalany között olyan személyiségeket találunk, mint Sharon Osbourne, Michael Moore, Randy Jackson, Donald Trump, Perez Hilton, Dick Cheney, Rudy Giuliani vagy épp David Petraeus tábornok, a CIA egykori igazgatója.

A 2000-es évek oly sok és olyan jelentős politikai, társadalmi, technológiai és természeti változást hoztak, hogy még hosszú évtizedek múltán is fogjuk érezni ezek hatását. A látványos összeállítás a legmegrázóbb és legemlékezetesebb pillanatokat eleveníti fel a szeptember 11-i terrortámadástól az iraki háborún át a Katrina hurrikán pusztításáig és Obama elnökké választásáig.

Ismétlések:
szeptember 24-én, csütörtökön 02:48-kor - National Geographic Channel

A National Geographic csatorna elérhető a MinDig TV Extra családi csomagjában!

Szólj hozzá!

Címkék: szeptember 11 Obama National Geographic Channel Azok a 2000-es évek Katrina hurrikán

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr997811234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása