Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Izgalmas kalandra hívja nézőit a Da Vinci Learning

2015.09.23. 10:18 MinDig TV Extra


Tudományos Zseb-enciklopédia, két új érdekes karakter és egy nagyszerű játék a Da Vinci Learningtől. Legyél te is városfelfedező!

A Da Vinci Learning filozófiája az integrált megközelítés, melynek keretében számos alkalommal lelép a képernyőről, és további felületeken is folytatja az ismeretterjesztést.

A csatorna legfrissebb fejlesztése egy egyedi online kiadvány, a gyerekeknek szóló Zseb-enciklopédia. Ebben az ifjú Leó da Vinci és Nikó Kopernikusz figurák képregény formában kalauzolják végig az olvasót a legfontosabb tudományterületek történetén, otthon elvégezhető kísérletekkel, érdekes tényekkel fűszerezve. Mindkét tudósnak rengeteget köszönhet az emberiség, ők pedig visszatérnek, hogy megmutassák, hogyan kapcsolódnak össze az egyes korok, tudományok és találmányok. A Zseb-enciklopédia nemcsak szórakoztató, hanem érdekes utazásra is sarkall, amelyben mindenki megtalálja a számára leginkább inspiráló tudományos csodákat. Garantált a kaland és a felfedezés.

A kiadvány online térítésmentesen letölthető. A letöltéshez kapcsolódik a City Explorers játék, melyben a tudományok felfedezése után Berlint is felfedezheti a nyertes család. Az Antenna Hungária is csatlakozott a kezdeményezéshez, a Zseb-enciklopédia és a játék így a mi előfizetőink számára is elérhető ITT. A játék microsite-ja (www.davinci-learning.com/win) már él, s az izgalmas nyereményeket egyetlen kérdés megválaszolásával is megnyerhetik a szerencsések. A fődíj egy családi berlini utazás, melyben Berlin hagyományos látnivalói mellett a tudományos helyszíneket is felfedezhetik a nyertesek.

A zseb-enciklopédia letölthető innen!

davinci.png

A Da Vinci Learning csatorna elérhető a MinDig TV Extra családi csomagjában!

Szólj hozzá!

Címkék: nyereményjáték Da Vinci Learning Legyél te is városfelfedező! Zseb-enciklopédia

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr597811074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása