Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Egykori fekete műveletek - A 47 ronin

2015.10.13. 11:45 MinDig TV Extra


Kedd 22:55 | Viasat History

A 47 ronin volt a titkos szamuráj halálosztag, amelyet egy rettenetes igazságtalanság megtorlására alapítottak meg. A hollywoodi filmek miatt alakult ki a rossz hírük.

ronin.jpg
E sorozat az ősi idők első gyilkosait vizsgálja. Az antik Görögországtól a fagyos északig az uralkodóknak mindig szükségük volt az elit csapataikra – a tökéletességig kiképzett, pusztító fegyverek használatában jártas férfiak – férfiakra, akik felkutatják vezetőjük ellenségeit. A sorozat az elit csapatok és csapásmérő osztagok fedett műveleteit vizsgálja egészen a viking időkig visszamenőleg, sőt azokon túl is. Mindegyik epizód egyetlen, akciókban bővelkedő küldetés történetét meséli el, felfedve, hogyan választottak ki céljaikat e gyilkos titkos csoportok, hogyan képezték ki őket és mi tette őket koruk legfélelmetesebb gyilkosaivá.


A Viasat History olyan 24 órás tartalommal teli, magyar nyelvű csatorna, amely megszakításoktól és reklámoktól mentes. Kifejezetten európai és magyar vonatkozású történelmi eseményeket feldolgozó dokumentumcsatorna, amely Európa több, mint húsz országába hozza el nézőinek a történelem legnagyobb rejtélyeit és sokszor megdöbbentő érdekességeit. Kiemelt műsorai: Mítoszvadászok, Múzeumi rejtélyek, Titkos társaságok, Az ősi Egyiptom, Tiltott történelem, A világot megváltoztató időjárás, Nagy Károly mítosza, Bibliakutatók, Napóleon, Az időutazó csapat.

A Viasat History csatorna elérhető a MinDig TV Extra családi csomagjában!

Szólj hozzá!

Címkék: szamuráj Viasat History családi csomag Egykori fekete műveletek - A 47 ronin

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr227964458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása