Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Csókok

2015.10.16. 11:24 MinDig TV Extra


Péntek 21:40 | Paramount Channel

Kylie és Dylan két fiatal gyerek, akik Dublin külvárosában élnek egy élettelen, színtelen lakótelepen, ahonnan lehetetlennek tűnik a menekülés. Kylie túlhajszolt édesanyjával és öt nővérével él együtt. A szomszéd házban lakik Dylan, akinek életét beárnyékolja alkoholista édesapja és bátyja emléke, aki 2 évvel korábban menekült el a családtól.

csokok.jpg
Miután Dylan veszekedésbe keveredik apjával és az rátámad, a fiú elmenekül a családi házból és Kylie is vele tart. Közös erővel jutnak el Dublin belvárosába, ahol az esti fények elvarázsolják őket. Egy jobb élet lehetőségében reménykednek, így megpróbálják felkutatni Dylan bátyját. A főszereplők ártatlan szemén keresztül jelenik meg előttünk Lance Daly látomása Dublinról, ami a varázslat, a csoda és a misztikum optikai játékát nyújtja. Ám ahogy beindul az éjszakai élet, a város sötét és veszélyes hellyé változik. A két fiatalnak a túlélés érdekében meg kell bíznia az idegenek segítőkészségében és egymásban is.

Rendező: Lance Daly, 2008

Szereplők: Kelly O'Neill, Shane Curry, Paul Roe

A Paramount csatorna elérhető a MinDig TV Extra családi csomagjában!

Szólj hozzá!

Címkék: MinDig TV Extra családi csomag Csókok Paramount Channel

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr507972973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása