Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

1992 után újra milánói derbi a Berlusconi Kupáért!

2015.10.21. 14:27 MinDig TV Extra


Az AC Milan együttese a városi rivális Internazionale gárdájával csap össze az immáron huszonnegyedik alkalommal megrendezésre kerülő Berlusconi Kupán. A felkészülési torna történetében másodszor rendeznek milánói derbit, melyet szerda este 18:00-től élőben közvetítünk a DIGI Sport 1-en!

berlusconi_kupa.jpg(www.acmilan.it)

Az eseményt a Milan többségi tulajdonosa, Silvio Berlusconi az édesapja, Luigi Berlusconi tiszteletére hívta életre még 1991-ben. A tornán az eredeti terv alapján a Bajnokok Ligája mindenkori győztesével játszana a házigazda Milan, ám ez tulajdonképpen eddig csak egyszer, 1996-ban jött össze, amikor a Juve nyerte a legrangosabb európai kupasorozatot.

Azóta is a zebramezesek számítanak, számítottak a torna állandó résztvevőinek, hiszen az alapítás óta 2012-ig tizenkilenc alkalommal kaptak meghívást, és tízszer el is hódították a kupát. 1992 és 1994 között az Internazionale, a Real Madrid és a Bayern München volt a piros-feketék ellenfele, 2013-ban nem rendezték meg a tornát (a Milan a BL-selejtezőben volt érdekelt), míg tavaly novemberben az argentin San Lorenzo vizitált a San Siróban.

Idén azonban huszonhárom év után ismét milánói derbit rendeznek a Luigi Berlusconi Kupáért, nem véletlenül, hiszen 2015-ben a lombardiai város ad otthont az Expónak, azaz a világkiállításnak. A két együttes friss emlékeket őrizhet egymásról, hiszen idén szeptemberben már összefutott egymással a bajnokságban, azt a találkozót az Inter Fredy Guarin góljával 1-0-ra megnyerte.

Ha kíváncsiak rá, hogy vajon meglesz-e az Internazionale történelmi első sikere, vagy tizennegyedik alkalommal is a Miláné lesz a kupa, akkor kapcsoljanak 18:00-tól a DIGI Sport 1-re!

BERLUSCONI KUPA 2015
AC Milan - Internazionale | 18:00, ÉLŐ, DIGI Sport 1

A DIGI Sport 1 elérhető a MinDig TV Extra alapcsomagjában, a DIGI Sport 2 a MinDig TV Extra AKTÍV+ csomagjában!

Szólj hozzá!

Címkék: AC Milan Internazionale DIGI Sport 1 BERLUSCONI KUPA

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr228009601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása