Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Meghökkentő állatmesék: Sokkoló mutációk

2015.10.26. 11:41 MinDig TV Extra


Október 26-án, hétfőn 23:00-kor - Nat Geo Wild

A dinamikus, képernyő elé szegező sorozat az állatvilág legkülönösebb, legmeghökkentőbb és legötletesebb viselkedésformáiból nyújt át a nézőknek egy színes csokrot. Érdekli, hogy miként hordhatja ki egy anya a hátbőre alatt a kicsinyeit? Vagy hogy milyen módozatait fejlesztették ki egyes fajok a szélsőséges környezeti viszonyok elviselésének? És hogy melyek az élővilág legjobb álcázási trükkjei? Az izgalmas epizódokban látogasson el a szárazföld, a tenger és a levegő koronázatlan zsenijei közé!

ntgeo.jpg
Furcsa külsejű állatok… meghökkentő mutációk… sokkoló túlélési történetek… Az állatvilágban olykor az az egyed is életben marad, melynek a természet törvényei szerint nem lenne szabad életben maradnia – ám a drámának nyoma marad, iszonyattal töltve el a laikusokat és gondolkodóba ejtve a tudósokat.

A Nat Geo WILD elérhető a MinDig TV Extra VILÁGJÁRÓ csomagjában!

Szólj hozzá!

Címkék: MinDig TV Extra Nat Geo Wild VILÁGJÁRÓ csomag Meghökkentő állatmesék: Váratlan támadások

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr58022980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása