Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Egyszer volt... az ember

2015.10.30. 09:08 MinDig TV Extra


Péntek 15:00 | Da Vinci Learning
(színes, francia animációs sorozat, 25 perc, 1978)

Albert Barillé ismeretterjesztő rajzfilmsorozata bemutatja az emberiség történetét, a Földön megjelenő élet első formáitól kezdve egészen napjainkig. A nézőknek kalandos időutazásban lesz része, amelyből elődeink tapasztalatai alapján megérthetjük jelenünket is.

egyszer_volt.jpg
Műsorunk elképesztő animációk segítségével mutatja be az emberiség történelmét a Föld kialakulásától kezdve, az első birodalmak megjelenésén át, a viking korig és tovább a felvilágosulás koráig.

rendező: Albert Barillé
forgatókönyvíró: Albert Barillé
zeneszerző: Michel Legrand
narrátor: Josef Meinrad, Albert Barillé

Annie Balestra: (Pierette)
Albert Barillé: (narrátor)
Yves Barsacq:
Claude Bertrand:
Roger Carel: (Maestro)
Patrick Préjean:

A csatornáról:
A tudás elsajátításának új módszerét kínálja a Da Vinci Learning TV kiemelkedő ismeretterjesztő műsorokkal a világ minden tájáról - nem csak kicsiknek. „A tanulás egész életen át tartó utazás. A kíváncsi elmének a világ tele van válaszra váró kérdésekkel. Leonardo da Vinci szenvedélyesen tanult. Nem csak a művészet világát alakította át festményeivel, hanem meghatározta a reneszánsz ideáját, és a tudomány és a képzelet együttesével alakította át világnézetünket. A Da Vinci Learning ezt a jövőképet modernizálja olyan televíziós műsorokkal, amelyek arra buzdítanak, hogy tedd fel a kérdéseidet, keresd meg a válaszokat, és ismerd meg a világot. Mindegy, hogy milyen korú vagy, milyen a tudásod vagy hol élsz, a Da Vinci Learning úgy véli, hogy mindenki vágyik a rácsodálkozás és az új gondolatok felfedezésének lehetőségére. Ehhez csak a tudás szenvedélyére és a csoda érzetére van szükség.”

A Da Vinci Learning csatorna elérhető a MinDig TV Extra családi csomagjában!

Szólj hozzá!

Címkék: MinDig TV Extra családi csomag Da Vinci Learning Egyszer volt... az ember

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr188035684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása