Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Csupasz túlélők: bajnokok versenye

2015.11.05. 11:13 MinDig TV Extra


Csütörtök 23:00 | Discovery Channel
(színes, amerikai reality-sorozat, 2015)

Negyven nap kígyót melengetve

Tizennégy nap után a még versenyben lévők küszködnek azzal, hogy alkalmazkodjanak a környezetükhöz és egymáshoz. Többen a vándorláson gondolkodnak, hogy új erőforrásokra akadjanak.

csupasz_tulelok.jpg
A világ legjobb túlélőbajnokainak csapata olyasmire vállalkozik, amit még soha senki nem kísérelt meg. Tizenkét ember. Negyven nap. Negyven éjszaka. Étel nélkül. Ruhák nélkül. Az emberi állóképesség és élni akarás legnagyobb próbája. A Csupasz túlélők: bajnokok versenye nagyságrendekkel nehezebb, mint bármi, amit korábban kipróbáltak. A hat nő és hat férfi, akik mind szélsőséges körülményekhez szokott túlélőbajnokok, magukra maradnak egy kolumbiai dzsungelben az Egyenlítő közelében, ahol ugyanazért a kevés nyersanyagért kell megküzdeniük, miután külön-külön érkeztek. Vajon hogyan találkoznak és hogyan hatnak egymásra? Egy csapatot alkotnak vagy kisebb csoportokra oszlanak az életben maradás érdekében? A negyvenedik nap végére vajon lesz köztük olyan, aki sikeresen bebizonyítja, hogy megvan benne, ami az életben maradáshoz kell?

A Discovery Channel elérhető a MinDig TV Extra családi csomagjában!

Szólj hozzá!

Címkék: Discovery Channel MinDig TV Extra családi csomag Csupasz túlélők: bajnokok versenye

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr168052392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása