Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

A legújabb CSI sorozat Magyarországon, az AXN-en debütál a CSI : Cyber helyszínelők

2015.11.27. 11:02 MinDig TV Extra


A CSI: helyszínelők legújabb spinoffjában az FBI kiberbűnözéssel foglalkozó különleges egységének mindennapjaival ismerkedhetünk meg.

csi.jpgFőszereplők: Patricia Arquette, James Van Der Beek, Charley Koonzt, Hayley Kiyoko, Shad Moss, Ted Danson  és Peter MacNicol.

Az egységet a kiváló viselkedéselemző, kiberpszichológus, Avery Ryan vezeti. Avery valaha pszichiáterként dolgozott, mígnem egy nap meghekkelték a számítógép rendszerét, és meggyilkolták az egyik paciensét. A zseniális pszichiáternő a nyomozás során kapcsolatba került az FBI-jal, és hamarosan csatlakozott is hozzájuk.

Avery nyomozótársa, Elijah Mundo FBI ügynök a tengerészetnél is szolgált, és a harcászati eszközök kiváló szakértője. Az egység FBI-os technikai zsenije - a kissé magának való -, Daniel Krumitz.

Avery vállalkozó szellemének köszönhetően a csapatnak két igen különleges tagja is van. Avery az általa létrehozott "hack for good" program keretében egyes kiváló hekker bűnözőknek felajánlotta, hogy börtönbüntetésük letöltése helyett neki dolgozzanak. Így került a csapatba a fiatal Raven Ramirez, aki a nyomozókkal töltött két évi munkája alatt a közösségi médiatartalmak és a legújabb a kiberirányzatok szakértőjévé vált. Szintén a "hack for good" program keretében vették fel nemrégiben Brody Nelsont. Mivel Nelson újonc, sötét múltja miatt még bizonyítania kell. Avery csapata a dörzsölt és ambiciózus Simon Sifter nyomozón keresztül tarja a kapcsolatot az FBI- al.

A számítógépes világhálón a bűnözök arc és név nélkül követik el tetteiket, a pénzes tranzakciók útjai szinte lenyomzhatatlanok és minden egyes gombnyomásnak beláthatatlan következményei lehetnek... Avery és zseniális nyomozócsapata azonban méltó ellenfele a kiberbűnözök világának.

CSI: Cyber helyszínelők - December 2-tól, minden szerdán este 9-kor az AXN műsorán!

Az AXN csatorna elérhető a MinDig TV Extra alapcsomagjában!

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat premier AXN CSI : Cyber helyszínelők

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr588118276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása