Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Robert De Niro átváltozásai

2016.04.20. 10:44 MinDig TV Extra


Első alakításáért 1963-ban kemény 5o dollár honoráriumot kapott, igaz Az esküvői party című kisfilm nem írta be magát a filmtörténelembe, hacsak azzal nem, hogy ez volt az első film amiben szerepelt. Hogy a ma este tizenegykor az HBO-n műsorra tűzött  A 657-es járat akcióthriller főszerepéért mennyit kapott, nem tudom, de fölfelé tippelnék.

niro.jpg
Anyagi boldogulását amúgy sem bízta a véletlenre, 1988-ban saját filmes céget hozott létre, mely számos film elkészítését tette lehetővé, melyekben producerként, rendezőként és színészként is közreműködött, de résztulajdonosa az egész világot behálózó Nobu nevű japán étteremláncnak is, a budapesti étterem megnyitóján maga is megjelent a Kempinski hotelben 2010-ben.

Van mit a tejbe aprítania, de nem hiszem hogy ezt bárki is irigyelné tőle. Óriási tehetségén túl, Hollywood legfelkészültebb színészének tartják, a New York, New York című musical kedvéért például megtanult szaxofonozni, a Taxisofőr forgatása előtt egy hétre beállt a New York-i taxisofőrök közé dolgozni, a Keresztapa 2 előtt egy időre Szicíliába költözött. Külsőleg is hihetetlen átalakulásokra volt képes egy-egy figura hiteles megformálásáért, A Dühöngő bika főszerepe kedvéért magára szedett 27 kilót és boxolni tanult, A rettegés foka forgatása előtt kigyúrta magát és ötezer dollárt fizetett fogorvosának, hogy hibátlan fogsorát olyanná alakítsák, mintha az hosszú idő óta el lenne hanyagolva.

Mindent megtett azért, hogy szerepeinek megfelelően átalakuljon és filmjeit nézve ez sikerült is neki, nála nem túlzás a színész ezer arcáról beszélni.

Szólj hozzá!

Címkék: Robert De Niro HBO MinDig TV Extra 657-es járat

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr168646902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása