Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

A Hír TV műsorai

2011.09.12. 17:24 MinDig TV Extra


hír tvA Hír TV menetét alapvetően hírműsorok (Híradó 21, Hírvilág, Lapzárta, Európai híradó, Rájátszás, Napról napra, Hírvilág extra, Kontraszt) alkotják, ám a csatorna nagy hangsúlyt fektet a közéletre, életmódra, valamint a kultúrára is. A Péntek 8 című hetente jelentkező műsorban a Magyar Nemzet munkatársa Csermely Péter fogad a hét legfőbb híreihez egy vendéget, és együtt kielemzik, hogy a közelmúltban mi történt. Népszerű tényfeltáró műsora a Kovács Andrea, Losonczi Kata, Kisberk Szabolcs és Rákóczi Péter által felváltva vezetett Célpont. (A műsort kezdetben Kapitány Gergely vezette, de ő átment a konkurens Echo TV-hez, ahol a hasonló stílusú, ám rövid életű Detox című tényfeltáró műsort szerkesztette.) Krakkó Ákos szintén a Célpont szerkesztője és műsorvezetője volt, de 2010. június 14-étől a Fidesz parlamenti frakciójának sajtófőnöki posztját tölti be.


A Csintalan Sándor vezette Vonalban című műsorban pedig a nézők mondhatják el véleményüket telefonon és e-mailen keresztül a közélet-politika világáról. Hetente vasárnap esténként jelentkező közéleti riportműsor a Keresztmetszet, melyben a magyar vidék és az ország hétköznapi embereinek sorsát, életét mutatja be. Borbás Mária egyik műsora az Értékmentés másként a magyar kultúra vívmányairól, megőrzendő értékeiről, jelentős hungarikumokról szól.

Műsorait jobboldali szellemiség hatja át, ez a témák választásában és megvitatásában is érezhető. A hírháttér jellegű műsorok szakértőit jellemzően a jobboldalról, gyakran az első és második Orbán-kormány tagjai közül hívják. Ez alól csak a Lapzárta a kivétel, ahol a műsorvezető mellett egy liberális és egy konzervatív újságíró kommentálja a nap híreit.

A Hír TV szórakoztató jellegű műsorainak igyekszik polgári, középosztálybeli hangulatot adni.

Forrás: Wikipedia


mindig tv extra

Szólj hozzá!

Címkék: hír tv előfizetés televízió csatorna mindigtvextra

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr813221205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása