Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Október 1-től a Comedy Central a Családi műsorcsomag kínálatában

2011.09.26. 16:20 MinDig TV Extra


A Comedy Central egy szórakoztató műsorokat sugárzó amerikai kábeltelevíziós csatorna. A műsorán főleg vígjátékok, nagy tévétársaságok humoros sorozatainak ismétlései, továbbá vásárolt, és saját gyártású fél órás show műsorok szerepelnek. Ez utóbbiakban számos, korábban országos szinten alig, vagy egyáltalán nem ismert humorista kerülhetett képernyőre.

A csatorna 2010. december 10-én bejelentette, hogy 2011-től új logót fog használni, ami teljesen másképp fog kinézni, mint a korábbiak, mert már nem a földgömbös logó lesz, hanem egy C betű, ami elé a COMEDY, utána pedig a CENTRAL szó látható, de az utóbbi fejjel lefelé.


Comedy Central Magyarország

2008. október 1-jén indult a csatorna magyar változata. Az adás a szintén a Viacom tulajdonában lévő VH1 zenecsatornán volt fogható osztott műsoridőben délután kettő és éjjel kettő között, így az induláskor közel 1,5 millió magyar háztartásban volt elérhető, ami 50%-os lefedettséget jelentett. A 2009. első két havának nézettségi adatai alapján a csatorna a 18-49 éves korcsoportban, a főműsoridős nézettséget tekintve átlagosan körülbelül 0,4%-os közönségarányt ért el. 2009. május 1-jétől a csatorna 24 órában kezdett sugározni és a VH1 is 24 órában visszakerült a kábelszolgáltatókhoz. 2010. július 15-én a Comedy Central cseh médiahatóság alá került.
(Wikipedia)


mindig tv extra

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat humor televízió csatorna comedy central mindigtvextra

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr73258052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása