Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

A National Geographic Channel

2011.09.28. 12:55 MinDig TV Extra


Nyitottan a világra" - hangzik a National Geographic Channel új szlogenje, s nem véletlenül: a csatorna, hűen a két szóba tömörített értékrendhez, a modern világunkat egyedülálló szemszögből vizsgáló, az egyes tudományágak titkaiba páratlan bepillantást nyújtó dokumentumfilmek elkötelezettje. Legyen szó természettudományról, technológiáról, történelemről vagy éppen biológiáról, az egyszerre igényes és szórakozató ismeretterjesztést kínáló NGC – kivételes lehetőségei birtokában – valamennyi területen megtalálja a legfontosabb és legérdekesebb helyeket és embereket, otthonukból a felfedezés frontvonalába repítve a nézőket.



Az NGCI filmjei, különkiadásai és sorozatai apró darabkáira szedik a minket övező világot, hogy így lebilincselő, csodálatos felvételekkel illusztrált s – ami talán a legfontosabb – megérdőjelezhetetlen hitelességű történeteket mesélhessenek el róla, ilyen módon megfelelve a csatorna nézői által támasztott magas elvárásoknak. A világszerte vetített sikerműsorokból néhány: A valóság nyomában; Élet az anyaméhben; Légikatasztrófák; Katasztrófák nyomában; Szenzációs szerelők; A kék bálnák királysága; Élet a guantanamói börtönben; Különleges építmények; Mindennapi tudomány.



A csatorna napi 24 órában – ill. egyes helyeken csak a nap bizonyos szakában – 34 különböző nyelven a világ 166 országának több mint 320 millió otthonában fogható. A csatorna HD adást is sugároz az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Írországban, Franciaországban, Olaszországban, Kanadában, Szingapúrban, Németországban, Japánban, Hollandiában, Belgiumban, Portugáliában, Lengyelországban, Svédországban, Norvégiában, Dániában, Ausztráliában, Ausztriában, Svájcban, Oroszországban, Lettországban, Litvániában és Magyarországon, valamint a közeljövőben várhatóan még további országokban is. Bizonyos piacokon VOD (Video on Demand) és mobil kiterjesztések is elérhetők.

National Geographic Channel


mindig tv extra

Szólj hozzá!

Címkék: televízió csatorna national geographic channel mindigtvextra

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr383262516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása