Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Vészhelyzet - Universal Channel, minden hétköznap 20:20

2011.09.30. 10:32 MinDig TV Extra



A Vészhelyzet az NBCUniversal 15 évadot és több mint 300 részt megélt kórház sorozata, amely Magyarországon éveken keresztül a legnépszerűbb műsorok egyike volt, több mint 100 nemzetközi díjat és kétszer annyi jelölést kapott az évek során.


Doug Ross (George Clooney), John Carter (Noah Wyle), Mark Greene (Anthony Edwards), Peter Benton (Eriq la Salle), Carol Hathaway (Julianna Margulies) és a többi orvos és nővér mindennapjait követhetjük végig, ahogy életeket mentenek és közben magánéleti drámákon mennek keresztül. Ross doktor és Carol álompárosa és kapcsolatuk hullámvasútja sokakat ültetett és ültet mai napig a képernyők elé és sok főszereplő megérdemelten futott be nagy karriert a sorozat sikere után.


mindig tv extra

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat televízió vészhelyzet csatorna universal channel mindigtvextra

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr23267163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása