Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Váltson most Alapcsomagról Családi csomagra és az első hónap ingyenes

2011.10.10. 17:30 MinDig TV Extra


Akció időtartama: 2011. október 1. - visszavonásig

Akció megnevezése: MinDig TV Extra Családi műsorcsomag meglévő ügyfeleknek
Akció leírása: Azon meglévő Előfizetőink, akik az akció időtartama alatt kitöltve, aláírva visszajuttatják részünkre az akciós nyilatkozatot, vagy telefonos ügyfélszolgálatunkon keresztül szóban szerződést kötnek az alábbiakban részletezett kedvezményben részesülnek.


Ajánlat

A kedvezményes időszak első hónapjában a Családi  műsorcsomag  szolgáltatás ingyenesen elérhető. A Családi műsorcsomag havi előfizetési díja a második hónaptól a negyedik hónap végéig: bruttó 1.990 Ft/hónap, az ötödik hónaptól az ÁSZF-ben meghatározott szolgáltatási díjak (jelenleg bruttó 2490 Ft) lépnek életbe.

Az akcióban való részvétel feltételei

Meglévő (2011. október 1. előtt létrejött, érvényes és hatályos), MinDig TV Extra határozatlan vagy határozott idejű Előfizetői Szerződés. Meglévő Előfizetői Szerződés esetében a számlatartozás az akció igénybevételéből kizáró feltétel.

Jelen akcióban a határozott idejű szerződéssel rendelkező Előfizetőink abban az esetben vehetnek részt, ha előfizetői szerződésüket határozatlan idejűre módosítják egy év hűségidő vállalása mellett.

Az akció igénybevételének módja és kezdete

- A fenti akció egy év hűségidő vállalása mellett vehető igénybe.
Az akciót kizárólag az aláírt akciós nyilatkozat társaságunkhoz történő beérkezését, vagy a meglévő szerződés szóban (telefonon) történt módosítását követően áll módunkban rögzíteni, amennyiben ez az akciós  időszakon belül megtörténik
- A meglévő, határozatlan idejű Előfizetői Szerződéssel rendelkező, továbbá számlatartozás nélküli Előfizetőink az akciónk keretén belül aktiválási díjat nem fizetnek,  az akcióban való részvétel  első havi előfizetési díját pedig az ÁSZF által meghatározott időben egyenlíthetik ki.
- A meglévő, határozott idejű Előfizetői Szerződéssel rendelkező, továbbá számlatartozás nélküli Előfizetőink az akciónk keretén belül aktiválási díjat nem fizetnek,  az akcióban való részvétel illetve a határozatlan idejűvé vált előfizetői szerződésük  első havi előfizetési díját pedig az ÁSZF által    meghatározott határidőben egyenlíthetik ki.
- Az Előfizető határozott idejű szerződéséből előre kifizetett előfizetési díj összegéből esetlegesen fennmaradó összeget a határozatlan idejű szerződés havi szolgáltatási díjaiból jóváírjuk.
- Az akcióban való részvétel írásban, levélben, faxon vagy  telefonos ügyfélszolgálatunkon (1211) szóban  kérhető.
        Az akciós időszak a belépés napján kezdődik, azaz nem naptári hónaphoz igazítjuk.
        Web shopon keresztül történt vásárlás esetében az ÁSZF 6.2.2.-es pontjában foglaltak az irányadóak.
        Szüneteltetés, szerződés megszűntetés a hűségidőszak alatt:

- A hűségidőszak alatt az Előfizető vállalja, hogy fenntartja előfizetését (hűségidő). Amennyiben mégis rendes felmondással felmondja előfizetői szerződését, úgy köteles megfizetni a nyújtott kedvezményt, amely az alábbiakat jelenti:
- Igénybevett kedvezményes hónapok száma (a) x (kedvezményes időszakban igénybevett csomag listaára (b) ;kedvezményes díj (c) = a x (b - c).
- Az Előfizető az akcióban vállalt hűségidő alatt szüneteltetheti a szolgáltatást, azonban a szüneteltetés ideje nem tartozik bele a kedvezményes, illetve hűségidőszakba, valamint a kedvezmény a szüneteltetéssel kapcsolatos egyéb díjtételekre nem vonatkozik.
- Amennyiben Előfizető a vállalt hűségidőszak alatt rendes felmondással felmondja az Előfizetői Szerződését vagy a Szolgáltató - az Előfizető szerződés-szegése miatt - rendkívüli felmondással felmondja az Előfizető Szerződését, úgy az Előfizetőnek – az esetleges egyéb tartozásai mellett – meg kell térítenie az 1. pontban említett, nyújtott kedvezményt is.

MinDig TV Extra Alap műsorcsomag 999 forintért akció leírása

MinDig TV Extra Családi csomag meglévő Ügyfeleknek akció leírása

Akció időtartama: 2011. október 1-jétől - visszavonásig

A szolgáltatás további igénybevételével kapcsolatos szándékát jelezheti nekünk levélben (1519 Budapest, Pf. 447/8) , e-mailben (info@mindigtvextra.hu) , telefonos ügyfélszolgálatunkon (1211) vagy személyes ügyfélszolgálatainkon.
Bízunk abban, hogy újra megtisztelnek minket bizalmukkal!


mindig tv extra

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat műsor előfizetés televízió csatorna channel mindigtvextra

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr173292202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása