Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

CSI: Miami helyszínelők - Széthullott élet

2011.10.24. 15:32 MinDig TV Extra


A CSI: Miami helyszínelők a Helyszínelők speciális változata, és akárcsak az eredeti, a miami is szintén olyan törvényszéki nyomozókról szól, akik a bűntények színhelyén dolgoznak és munkájuk ismeretlen az átlagember számára. Bár a miamiak sem riadnak vissza a lőtt sebek, a vér és az anatómiai kuriózumok látványától, azért a különleges osztály dolgozóinak személyisége, felkészültsége és módszere rengeteg fontos momentumban eltér.


A történetek napjaink Miamijában, Floridában játszódik, illetve Miami Beachen.


A csapat rejtélyes és szokatlan halálesetek körülményeit vizsgálja a lehető legapróbb részletekig, a helyszínen hagyott nyomokból, a gyanúsítottak vallomásainak ellenőrzéséből próbálják kideríteni a tettes személyét és az elkövetés módját. Emellett más bűnügyeket is felgöngyölítenek, és epizódról epizódra bepillanthatunk az egység tagjainak a mindennapi, korántsem megszokott életébe, a nyomozókkal való együttműködés részleteibe. A csapat vezetője Horatio Caine rendőrhadnagy, akinek a testvére bevetés közben meghalt, s ez a tragédia az egész életét végigkísérti. Horatio is ugyanolyan elszánt, és megszállott egyéniség, mint Gil Grissom, csakhogy neki nem a tudomány, hanem a manipuláció a legfőbb eszköze. Abban természetesen mindketten egyformán gondolkodnak, hogy mindennel szemben a bizonyíték a legfontosabb ahhoz, hogy a bűnös a börtönbe kerüljön. A nyomozás kiindulópontja azonban teljesen eltérő. Horatio ugyanis hisz a megérzéseiben, ami ebben a szakmában meglehetősen nagy luxusnak számít, a veszélyeiről nem is beszélve.

David Caruso (Horatio Caine)
Emily Procter (Calleigh Duquesne)
Rory Cochrane (Timothy Speedle)
Adam Rodriguez (Eric Delko)
Khandi Alexander (Alexx Woods)
Kim Delaney (Megan Donner)

10.24. HÉTFŐ 18:30, COOL


mindig tv extra

Szólj hozzá!

Címkék: csi miami helyszínelők david caruso kim rodriguez adam cool tv delaney

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr433326480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása