Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Az Antenna Hungária cégcsoportról

2011.11.10. 16:41 MinDig TV Extra


Az Antenna Hungária Zrt. egy innovatív, vevőorientált telekommunikációs társaság, amely Magyarországon piacvezető az országos földfelszíni televíziós és rádiós műsorszórás, illetve mikrohullámú hálózati szolgáltatások terén. Erősségeire, személyi állományára és tapasztalataira támaszkodva a társaság technológiákat és megoldásokat alkalmaz és fejleszt, hogy ezzel is hozzájáruljon üzleti ügyfelei és az egész iparág sikeréhez.


A nemzetközi TDF-csoport tagjaként és független piaci szereplőként az AH célja, hogy vezető szerepet játsszon a digitális televíziós és rádiós műsorszórásra való átállásban, valamint a műsorszórás és a távközlés konvergenciájában.

Társaságunk egyedülálló adótorony-infrastruktúráján, valamint nagy tapasztalatokkal rendelkező és motivált csapatán alapuló élvonalbeli szolgáltatások átfogó választékát kínálja.

Hangsúlyt fektetünk a technikai innovációra, a szolgáltatások fejlesztésére, a magas színvonalú ügyfélmenedzsmentre és a lehető leghatékonyabb üzemeltetési környezet kialakítására.
Kiemelt feladatként tekinti, hogy  MinDig TV és MinDig TV Extra Szolgáltatását minél több háztartásba eljuttassa Magyarországon. A DVB-T televíziós multiplexek a hálózat teljes kiépítése után a lakosság 96 százalékát érik el.


mindig tv extra

Szólj hozzá!

Címkék: televíziós mindigtv antenna hungária mindigtvextra földfelszíni

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr933368714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása