Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

A Comedy Central bemutatja - Stand-up show

2011.11.17. 08:08 MinDig TV Extra


Vasárnap (november 20.) 21:00, Comedy Central

Jön Bács és Mogács, Hajdú és Orosz, Pataki és Somogyi, Bellus és Rekop, Badár és Litkai, Maksa és Kertész, Varga és Ferenc és József, továbbá két szomszédnéni, három malac, egy Bruti és sok kültag, valamint a legújabb tehetségek: vasárnaptól újabb évadot nyit a hazai stand-up műsor. Először Susogós Brendon magyar hangja érkezik, no meg a nénik a szomszédból.


Találkozz a férfival, aki majdnem Erzsébetváros polgármestere lett: jön napjaink legtehetségesebb (de legalábbis legszókimondóbb) majdnempolitikusa! Aki számára fontos a korrupció (ha a végén ő jár jól). A férfi, aki autóskártyából is tud jósolni, és aki tudja, ki az, aki tudja, ki szexi és ki nem szexi. Aki legalább annyira stand-up komikus, mint Susogós Mackó. Jön Mogács „Dr Mogács” Dániel! A fejmikrofonos ember mesél a sajnálatos módon elütött állatokról, és azokról az élményekről, amikor a diák tartja vissza a lélegzetét, pedig nem neki van ordenáré szájszaga!

A kétfarkú kutya után jön a kéttagú stand-up társulat: a Szomszédnéni Produkciós Iroda műsorában szóba kerülnek a masszőrök, és megtudjuk, milyen a masszázs végén a „jó befejezés”, emellett érdekes beszélgetés hangzik el egy földönkívülivel. Figyelem! Az adásban a következő szavak hangozhatnak el: empiriokriticizmus, Csíkszereda, becsináltleves, elsősegélynyújtás-tanfolyam!






Comedy Central bemutatja új évad
Vasárnap (november 20.) 21:00, Comedy Central


mindig tv extra

Szólj hozzá!

Címkék: sándor badár szőke andrás zoltán comedy dániel central gergely litkai maksa mogács

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr293388956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása