Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

MinDig Tv Extra: Alap műsorcsomag 1 év határozott időre CA modullal

2011.11.21. 06:38 MinDig TV Extra


Havidíjas Alapcsomag 1 év határozott időre CA modullal

  • Élvezze a digitális televíziózás előnyeit
  • Kifogástalan, zajmentes kép- és hangminőség: nincs szellemkép, nincs színtorzulás
  • 7+10=17 digitális csatorna
  • 3 HD csatorna
  • Kényelmes és praktikus kezelhetőség: EPG - elektronikus műsorújság
  • Több nyelven elérhető tartalom
  • Online rendelés esetén a kiszállítás: 0 Ft
  • A TechniSat TechnyCrypt CX modul segítségével bármely CI (Common Interface) csatlakozóval felszerelt vevőkészüléket illetve televíziókészüléket alkalmassá lehet tenni CONAX kódolású televízió, illetve rádióadások vételére. Például a MinDig TV Extra adások vételére is.
  • A szolgáltatás egy kódolt Conax kártyával működik, a kártyát figyelmesen kell a CA-modulba betolni, majd az a tévékészülék megfelelő csatlakozójára illeszteni. Ezután a behangolást követően a kódolt műsorok nézhetők.


Akció időtartama:
2011. október 1-től – visszavonásig, illetve a készlet erejéig


Akció leírása:

Azon új előfizetőink, akik az akció időtartama alatt kitöltve, aláírva visszajuttatják részünkre az akciós nyilatkozatot, az alábbi kedvezményekben részesülnek.

Ajánlat:

Az egyszeri bruttó 2.899 Ft összegű aktiválási díj és ezzel egyidejűleg az első hónap Alap műsorcsomag szolgáltatási díjának (bruttó 999 Ft) megfizetése mellett az egy éves, határozott idejű Alap műsorcsomagra vonatkozó szerződéskötés esetében TechniSat TechniCrypt CX. Conax CAS 7-s típusú kártyaolvasó modul – kedvezményes áron történő - megvásárlását tesszük lehetővé előfizetőnk számára, bruttó 5.990 Ft vételárért  (a biztosított CA modul nem a MinDigTV Extra szolgáltatás része).
Az első három havi előfizetési díj: bruttó 999.- Ft /hó. A negyedik hónaptól a mindenkor hatályos ÁSZF-ben meghatározott szolgáltatási díj (amely jelenleg bruttó 1299 Ft) lép életbe.

Az akcióban való részvétel feltételei:

    Új, 2011. október 1. után létrejött MinDig TV Extra Alap műsorcsomagra vonatkozó, 1 éves határozott idejű előfizetés megkötése, az első havi szolgáltatatási díj szerződéskötéskor történő megfizetése mellett.
    Egy szolgáltatási címen maximum 3 szolgáltatási csomag fizethető elő.
    Jelen akcióban új Előfizetőink abban az esetben vehetnek részt, ha előfizetői szerződésüket egy éves határozott idejűre kötik azzal, hogy az Előfizető az Előfizetői Szerződésben vállalja és elfogadja, hogy a 12 hónap határozott idejű előfizetői szerződés lejártát követően az előfizetési szerződése határozatlan idejűvé alakul át – az Előfizető számára további aktiválási illetve belépési díj megfizetése nélkül – a mindenkor hatályos ÁSZF-ben a határozatlan időre szóló szerződésre vonatkozó feltételekkel, különösen a díjszabás tekintetében.

Az akció igénybevételének módja és kezdete:

    Az akciót kizárólag az aláírt akciós nyilatkozat társaságunkhoz történő beérkezése után áll módunkban rögzíteni, amennyiben ez az akció időtartama alatt megtörténik. Az akcióban való részvétel csak írásban, levélben vagy faxon kérhető. Web shopon keresztül történt vásárlás esetében az ÁSZF 6.2.2.-es pontjában foglaltak az irányadóak.
    Az akciós időszak a szerződés létrejöttének napján kezdődik, azaz azt nem naptári hónaphoz igazítjuk.

Kérjük, a vásárlás előtt részletesen olvassa el az akciós leírását!
A TechniSat TechnyCrypt CX modul segítségével bármely CI (Common Interface) csatlakozóval felszerelt vevőkészüléket illetve televíziókészüléket alkalmassá lehet tenni CONAX kódolású televízió, illetve rádióadások vételére. Például a MinDig TV Extra adások vételére is.

Felhívjuk kedves Ügyfeleink figyelmét, hogy akciós áron kizárólag egy darab CA modul vásárolható. A második és harmadik kártyára és eszközre vonatkozóan a -hűségnyilatkozat nélküli -határozatlan idejű árak érvényesek. Az 1 éves vállalt hűségnyilatkozat kizárólag az első kártyára vonatkozik.

További részletek és megrendelés >>


mindig tv extra

Szólj hozzá!

Címkék: műsor csatorna alap modul ca dekóder mindigtvextra műsorcsomag

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr73399718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása