Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Medvetámadás Hollywoodban

2011.12.29. 11:47 MinDig TV Extra


December 29-én, csütörtökön 22:00-kor, National Geographic Channel

Mi okozhatja egy addig kezesnek és megbízhatónak gondolt mutatványos medve hirtelen megvadulását? Elkerülhető lett volna, hogy a hollywoodi filmekben ismertté vált Rocky megölje idomárja legjobb barátját? És vajon balesetről van-e szó, vagy a gyilkossá vált medve egy hosszú ideje ketyegő időzített bomba volt, mely előbb-utóbb mindenképpen pusztulást okozott volna? Ez utóbbi kérdés eldöntése a szakértők dolga: Amennyiben balesetnek nyilvánítják a tragédiát, Rocky megmenekül. Amennyiben nem, neki is meg kell halnia.

A megrázó és izgalmas film a szemtanúk beszámolóira alapozva megkísérli rekonstruálni a végzetes nap eseményeit, és részletesen nyomon követi a Rocky sorsáról döntő nyomozás fordulatait.


Medvetámadás Hollywoodban


Randy Miller hivatásos állatidomár, akinek nem kevesebb mint 12 nagyragadozó van a birtokában – csupa ünnepelt hollywoodi sztár, melyek vakon engedelmeskednek parancsszavainak. 2008. április 22-én mégis tragikus fordulatot vettek az események: Rocky, a “a showbusiness legjobban dolgozó medvéje” ismeretlen okból magvadult, és megölte gazdája unokatestvérét és egyben legjobb barátját, Stephan Millert. Mi történt? Hogy történt? A döbbenettől sokáig még a kérdésfelvetésig se jutottak el Rocky ismerői. A film most szemtanúk, tapasztalt állatidomárok és egy hollywoodi rendező segítségével megkísérli rekonstruálni az eseményeket…

December 29-én, csütörtökön 22:00-kor, National Geographic Channel


mindig tv extra

Szólj hozzá!

Címkék: film csatorna national geographic channel mindigtvextra

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr753503918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása