Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Saját gyártású sorozattal erősít a Comedy Central

2012.01.11. 13:44 MinDig TV Extra


A Susogós Mackók mellett január közepétől újabb saját gyártású minisorozattal jelentkezik a humorcsatorna. Az És Ubul bolondos főhőse különböző jól ismert mesék emblematikus jeleneteit zavarja meg, ezzel sikerül újraértelmeznie a történeteket, és kissé átalakítania a megszokott happy endeket.


És Ubul - saját gyártású animációs sorozat a Comedy Central műsorán


Az És Ubul alapötlete Litkai Gergelytől, a csatorna programigazgatójától származik, de kivitelezéséhez a sorozat executive producere, Csornay Péter is sokat hozzátett. Csornay neve ismerős lehet az animációs filmek rajongóinak.

„Ubul, egy furcsa, szerencsétlen, ütődött figura, aki alapvetően jó szándékú, de a nagy igyekezetével mindig bajt kever. Az első tíz részben mesékben bukkan fel, a későbbiekben lehet, hogy ismert filmekben, történelmi eseményekben, esetleg képzőművészeti alkotásokban is feltűnik majd” – árulta el néhány részletet Csornay Péter.

Az executive producer szerint sok különbség van a külföldi és a hazai animációs filmek között, például a készítés körülményeiben is. „Itt minden kicsit vadregényes, sokkal több szervezőmunka kell, hogy összeálljon a produkció, és a konvenciókat is lazábban kell kezelni a siker érdekében. A történetben direkt el akartuk kerülni, hogy az És Ubul „magyaros” legyen. Kimondottan nemzetközire szerettük volna elkészíteni a filmet, ezért választottunk csak világszerte ismert meséket” – tette hozzá Csornay.

Litkai Gergely közlése alapján az És Ubulnak a jövőben fontos szerepe lesz a Comedy Centralon. "A rövid formátumok korábban is eléggé népszerűek voltak a csatornán. A Susogós Mackóknak mára közel 100 ezer rajongója van a hazánkban legnépszerűbb közösségi portálon. Mindig is fontos volt számunkra, hogy a műsorstruktúránkban előkelő helyet foglaljanak el a rajzfilmek, mint például a Simpson család, a South Park, a Family Guy vagy a Cleveland Show. Fontosnak tartjuk megmutatni, hogy itthon is vannak remek animációs szakemberek.” – tette hozzá Litkai.

Forrás: MMOnline


mindig tv extra

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat comedy central csatorna családi műsorcsomag

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr773536854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása