Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Az ATV új, szórakoztató magazinja, a Drazsé

2012.01.26. 08:00 MinDig TV Extra


Rugaszkodjunk el a szürke hétköznapoktól és tegyük színessé napunkat! Ebben segít a Drazsé, mely minden szombaton, 17:05 órakor látható az ATV-n!


2012. január 21.-én indult az ATV új, szórakoztató magazinja, a Drazsé. A műsor célja a szórakoztatás, informálás, az élet sokszínűségének bemutatása.


Bemutatjuk a Politikust, mint hétköznapi embert, legyen szó az éppen aktuális síszezonról, tavaszi szélről, a nyári nyaralási tervekről, őszi iskolakezdésről.követjük a szezonalitást! Vagy, beszélünk velük a minket körülvevő bosszantó kérdésekről, mint például a magas üzemanyagárak, vagy a súlyos fűtésszámlák, tehát nem kerüljük az aktualitásokat sem.

Persze kellemesebb témákkal is foglalkozunk, hiszen az élet sokszínű, és szerencsére napsütésből is akad bőven: foglalkozunk az élet olyan meghatározó kérdéseivel, mint a párválasztás, a születés, az élet nagy pillanatai.hogyan élik meg ezeket a számunkra ismert személyiségek, politikusok, művészek, sportolók és az átlagember?

Egy kellemes, szórakoztató programajánló mindenkinek jól jön: hogy éppen mi zajlik a színházakban vagy mi hír a mozi-világban, erről is folyamatosan beszámolunk.

2012 nagy eseményeit is mindig górcső alá vesszük: hogyan készülnek fel olimpikonjaink az életük egyik legnagyobb eseményeire? És persze mi hír a nagyvilágban, a világ első számú sztárjai hogyan élik meg napjaikat, milyen problémákkal vagy kihívásokkal küzdenek? Ezekről is folyamatosan hírt adunk.

Forrás: ATV.hu


mindig tv extra

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat atv csatorna drazsé mindigtvextra alap műsorcsomag alapcsomag

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr523826160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása