Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Star Wars, Scooby-Doo, Ben 10, Johnny Test

2012.01.30. 10:00 MinDig TV Extra


Sorozatok a Cartoon Network kínálatából

Scooby-Doo

Scooby hatalmas, de annál gyávább kutya. Általában el van tűnve a Csodajárgányában, mindig úton van, ha a dolgok kísérteties fordulatot vesznek. Ragasztóként tapad legjobb barátjára, Bozontra, és bár Scooby-Doo soha nem keresi a bajt, a baj és a szellemek mindig ravaszul megtalálják Scooby-Doo-t!


Star Wars: a klónok háborúja

Anakin, Ashoka és a jedi lovagok a köztársasági klónhadsereg élén küzdenek Grievous tábornok és a szeparatisták sötét erői ellen.

Ben 10 és az idegen erők

Ben öt éve nem viseli már az Omnitrixet. Mikor azonban Max nagyapa eltűnik, Bennek ismét hőssé kell válnia. Most Ben, Gwen és Kevin új földönkívüli szövetségeseket kell találjanak, hogy megakadályozzák a titkos Highbreed-inváziót.

Johnny Test

Johnny 11 éves kisfiú, aki elég átlagos életet folytat – attól eltekintve persze, hogy ikernővérei feltalálózsenik, pajtása egy beszélő kutya, és állandóan izgalmas kalandokba keveredik. Ha ikernővéreid kísérleti nyúlként használnak, a határ hamarosan a csillagos ég lesz!


mindig tv extra

Szólj hozzá!

Címkék: cartoon network test star wars 10 ben johnny scooby doo családi műsorcsomag

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr663975978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása