Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Nemzetközi sportízek a SportKlubon

2012.02.03. 10:54 MinDig TV Extra


ÉLŐ közvetítéseink vasárnap

A főzés nem annyira bonyolult tudomány, éppen ezért, mint oly sok minden az életben, az ételkészítés fortélyai is megtanulhatóak, ám az igazi ínyencek zsigerből tudják mi az a picike plusz, amely még ízletesebbé, esetenként zamatosabbá teszi a felszolgálandó ételeket. Bár csatornánk munkatársai között még nem láttuk felbukkanni Jamie Olivert, vagy éppen Gordon Ramsay-t, ám az említett mesterszakácsok nélkül is van egy tökéletes receptünk, amit egy kis közös főzőcskézés után szeretnénk felkínálni Önöknek audiovizuális elfogyasztásra.


Kovacsicz Mónika a zöldfűszert teszi bele a menübe


Mint minden receptet, ezt is az ÉLŐ hozzávalók gondos kiválogatása teszi tökéletessé. Első lépésként vegyünk két spanyol csapatot – mondjuk az Estudiantest és a Barcelonát -, adjunk hozzájuk olyan férfijátékosokat, akik jó barátságot ápolnak a labdával, viszont nem lábbal, hanem kézzel bravúroskodnak. Ha az izzadt férfiak már ropogósra sültek a televíziónak nevezett serpenyőben, fűszerezzük meg őket csodaszép hölgyekkel, akik a kézilabdapályán ország-világ szeme láttára bebizonyíthatják, hogy nem csak a konyhában tudnak tökéletesen aprítani. A zöldfűszerről az FTC-Rail Cargo Hungaria lányai, míg a lilahagymáról a Budapest Bank-Békéscsabai Előre NKSE kiválóságai gondoskodnak. Ha mindezzel megvagyunk, tálalhatjuk is a vacsorát. Persze a jó étel mellé magától értetődően finom frissítő is jár, ennek elkészítését a Sapa Fehérvár AV19 hokisai vállalták magukra, akik korcsolyapengéikkel szélsebesen szántják fel a jeget, megteremtve ezzel a jégkása tökéletes alapját.

A SportKlub boszorkánykonyhája már készen áll a finom falatok elkészítésére és tálalására, a hozzávalók megvannak, már csak a vendégek hiányoznak. Ugye számíthatunk Önökre?

ÉLŐ közvetítéseink vasárnap:

12.30 órától: Estudiantes - Barcelona (spanyol férfi kosárlabda-bajnokság)

14.00 órától: Rosztov Don – Ferencváros (női kézilabda KEK-mérkőzés)

15.30 órától: Békéscsaba – Mar Alicante (női kézilabda EHF Kupa-mérkőzés)

17.10 órától: Volán – Salzburg (osztrák jégkorong-bajnokság)

Forrás: SportKlubTv


mindig tv extra

Szólj hozzá!

Címkék: sport kézilabda jégkorong kosárlabda sportklub alapcsomag

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr674058601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása