Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Pan Am – országos sorozatpremier a FEM3-on!

2012.02.07. 15:22 MinDig TV Extra


Amerikai sikersorozattal erősít a FEM3! Február 19-én érkezik a csatornára a Pan Am című sorozat, amelyet a nézők választása alapján „A legjobb új TV dráma” kategóriában jelöltek az idei People’s Choice díjra.


Képgaléria >>


A TV2 Csoport női csatornáján február 19-én debütáló Pan Am a fellegekbe repíti a nézőket. A sorozat a hatvanas évek Amerikájában játszódik, amikor a repülés még az utazás egyik luxusformájának számított. A pilóták tiszteletreméltó hősök, a légiutas-kísérő hölgyek pedig az emancipáció éllovasai voltak. Akkoriban tinilányok százezrei álmodoztak arról, hogy egyszer magukra ölthetik a Pan Am légitársaság kék stewardess egyenruháját és elismerő férfitekintetek közepette vonulhatnak végig a világ legnagyobb repterein.

E titokzatos és irigyelt világba kalauzolja el a nézőket a sorozat, amely négy légiutas-kísérőről és két pilótáról szól, érzelmekkel, drámával és egy csepp kémkedéssel fűszerezve.

A szereplőgárda egyik legnagyobb sztárja kétségtelenül Christina Ricci, aki gyermekszínészként tűnt fel az Addam’s Family című vígjátékban és azóta számos nagysikerű alkotásban bizonyította tehetségét.

Pan Am – február 19-étől minden vasárnap este a FEM3 műsorán!


mindig tv extra

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat christina ricci fem3 pan am mindigtvextra alapcsomag

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr544075403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása