Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Legendás szörnyek

2012.02.08. 11:27 MinDig TV Extra


Február 9-én, csütörtökön 23:00-kor, National Geographic Channel

A National Geographic napjaink utolsó megoldatlan szörnyhistóriái nyomába ered Amazóniától Szumátráig és a Góbi-sivatagtól a Kongó-medencéig.


Hosszúnyakú, elefánt nagyságú mocsári szörnyeteg a Kongó-medencében... Gigantikus tengeri kígyó Brit-Columbia partjai előtt... És áldozatait áramütéssel és savkilövelléssel megbénító hatalmas féreg a Góbi-sivatagban... A világ tele van ilyen és ezekhez hasonló szörnyetegekkel, melyek létezésére megesküsznek az őket rendszeresen látni vélő helyi törzsek és őslakosok. De vajon mi az igazság ezekkel a legendai élőlényekkel kapcsolatban? Meddig tart a néphagyomány, és hol kezdődik a tudományos valóság az esetükben?


Az izgalmas sorozatban a biológus-felfedező Pat Spain a legmodernebb "szörnykutató berendezések" bevetése és a helyiek tüzetes kifaggatása által ezekre a kérdésekre keres választ Szumátrától Kamerunon és Észak-Amerikán át egészen Amazóniáig. És mielőtt azt hinnők, hogy előre borítékolható a legenda győzelme a tudományos tény felett, jusson eszünkbe, hogy egykor a hegyi gorillákra, az óriáspandákra és az okapira is a "népi fantázia szüleményeként" tekintettek a tudósok!

Következő epizód: Rémálom Amazóniában
Amazónia mélyén az őslakók szerint él egy egyszemű, vérengző szörnyeteg, mely hosszú karmaival, elviselhetetlen szagával és kísérteties üvöltésével valósággal rettegésben tartja az erdei falvak lakóit. A szkeptikus kívülállók szerint ez a borzalmasnak lefestett szörnylény puszta kitaláció – azok számára viszont, akiket megtámadott, a véres valóság. Mi hát az igazság a reszketve emlegetett Mapinguarival kapcsolatban? Melyik állat eltorzult változata lehet? Pat Spain szemtanúkat és biológusokat faggat a rejtély megfejtése

Február 9-én, csütörtökön 23:00-kor, National Geographic Channel


mindig tv extra

Szólj hozzá!

Címkék: csatorna national geographic channel mindigtvextra alap műsorcsomag alapcsomag

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr284078074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása