Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Ma este az HBO-n

2012.02.09. 10:23 MinDig TV Extra


A prémiumcsatorna esti kínálata

19:50 A szobatárs

A vidéki Sara alig várja, hogy elkezdődjön az egyetem, és megismerje Los Angelest. Találkozik a kollégiumi szobatársával. A gazdag Rebecca a szárnyai alá veszi. Ám úgy tűnik, rosszul esik neki, hogy másokkal is barátkozik. Egyre rosszabbul.

Sara Iowa államból érkezett Los Angelesbe. Alig várja, hogy elkezdődjön az egyetem, és megismerje a nagyvárost. Találkozik a kollégiumi szobatársával, Rebeccával. A gazdag pasadenai lány a szárnyai alá veszi, megmutatja neki a várost, megosztja vele a ruháit. Sara hamarosan másokkal is összebarátkozik, ami, úgy tűnik, rosszul esik Rebeccának. Miután összejön a jóképű Stephennel, egyre kevesebb időt tölt a lakótársával. Rebecca egyre nehezebben viseli mindezt, és Sara gyanakodni kezd, hogy a szobatársa talán mégsem az a bájos, kedves lány, mint akit megismert.


21:20 Ügyféllista

Samantha, az egykori szépségkirálynő nehéz anyagi körülmények között él a családjával. A háromgyermekes asszony ezért munkát keres. Végül egy masszázsszalonban helyezkedik el. Rájön, hogy az ügyfelek többet akarnak egy masszázsnál.

Samantha Horton egy texasi kisvárosban él a családjával. Az egykori szépségkirálynő hajdan szebb napokat látott, most viszont nehéz anyagi körülmények között él a férjével, aki egy baleset miatt parkolópályára került. A család feje felett összecsapnak a hullámok, el akarják árvereztetni a házukat. A háromgyermekes asszony ezért munkát keres, hogy biztosítani tudja a családja megélhetését. Végül egy masszázsszalonban helyezkedik el. Hamarosan rájön, hogy az ügyfelei elvárása nem merül ki egy kellemes masszázsban. Samantha titokban prostituált lesz, hogy pénzt keressen.

22:50 Drágám, én szeretlek!

A lengyel turisták (is) szívesen utaznak az egyiptomi Riviérára. A lengyel HBO saját gyártású dokumentumfilmje két nőt és két férfit követ nyomon, akik Hurghadában töltik a vakációjukat, élményeket és szerelmet keresve.

A lengyel turisták (is) szívesen utaznak Egyiptomba, az egyik kedvelt pihenőhelyük Hurghada. A film négy lengyelt követ nyomon, akik az egyiptomi Riviérának nevezett üdülőhelyen töltik a vakációjukat. Bár a két nő és a két férfi különböző életkorú és más-más közegből jön, összeköti őket a pihenés, a napozás és az izgalmas nyári kaland utáni vágy. Az otthoni szürke, egyhangú környezetükből kiszakadva szórakozni szeretnének, élményeket keresnek, és talán szerelmet is. A nőket nem érdeklik a mellettük pihenő lengyel férfiak, olyan izgalmakra vágynak, melyet csak az egyiptomi férfiak tudnak nyújtani számukra.

Forrás: hbo.hu


mindig tv extra

Szólj hozzá!

Címkék: film hbo csatorna mindigtvextra prémium csatorna

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr494083280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása