Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Ma este a Prizma TV -n

2012.02.13. 09:37 MinDig TV Extra


19.55 Egyrõl a kettõre

(Step by Step)
Amerikai vígjátéksorozat
Korhatár: (AP)

Fõszereplõk:
Patrick Duffy (Frank Lambert)
Suzanne Somers (Carol Foster Lambert)
Brandon Call (John Thomas Lambert)
Staci Keanan (Dana Foster)
Christine Lakin (Alicia Lambert)
Angela Watson (Karen Foster)

A Michigan-tó partján fekvõ wisconsini Port Washingtonban él Frank Lambert (Patrick Duffy) építési vállalkozó három gyermekével, John Thomasszal, Aliciával és Brendannal. Ugyanitt lakik Carol Foster (Suzanne Somers), akinek szintén három gyermeke van: Dana, Karen és Mark. Egyik évben Carol is, Frank is nyaralni megy, s mindketten Jamaicára. A véletlen találkozásukból szerelem születik elsõ látásra. Hamarosan házasságot kötnek, s hazatérve összeköltöznek egymással. Ettõl kezdve a népes Lambert-Foster család nem mindennapi mindennapjai következnek.


20.25 Alf

(ALF)
Amerikai vígjátéksorozat
Korhatár: (AP)
1. évad, 11. rész

Fõszereplõk:
Paul Fusco (Alf)
Max Wright (Willie Tanner)
Anne Schedeen (Kate Tanner)
Andrea Elson (Lynn Tanner)
Benji Gregory (Brian Tanner)

Az amerikai Tanner család megszokott mindennapjainak egy csapásra vége szakad, amikor egy nap éppen az õ garázsukban landol Alf, a kedves, szõrös földönkívüli lény. A jövevényt hamarosan már szinte családtagként szeretik Tannerék. Alfnak mindig, mindenrõl határozott véleménye van, s úgy érzi, hogy ezt mindenképp meg kell osztania másokkal. Így aztán a Tanner család - akarva-akaratlanul - számtalan mulatságos helyzetbe keveredik.

Alf videóklipet készít Lynnek, mert nagyon kedveli, és bosszantja, hogy a lánynak udvarlója van. Kate-nek kissé rosszul esik a dolog, mert eleinte azt hitte, Alf érte rajong. Lynn nem örül annak, hogy Alf mindenáron el akarja üldözni a barátját.

20.55 Egy rém rendes család


(Married with Children)
Amerikai vígjátéksorozat (1987)
Korhatár: (AP)
160. rész

Fõszereplõk:
Ed O'Neill (Al Bundy)
Katey Sagal (Peggy Wanker Bundy)
Christina Applegate (Kelly Bundy)
David Faustino (Bud Bundy)
Amanda Bearse (Marcy Rhoades D?Arcy)

A sorozat elképesztõ, szórakoztatóan realisztikus válasz az amerikai televíziókban igen gyakran idealizált családmodellre. Al Bundy (Ed O'Neill), Peggy Bundy (Katey Sagal) és közös gyermekeik, Kelly (Christina Applegate) és Bud (David Faustino) története a külvárosi Chicagóban zajlik.

21.50 Benny Hill-show

(The Benny Hill Show)
Angol vígjátéksorozat (1969)
Korhatár: (AP)
58. rész

Fõszereplõk:
Benny Hill
Henry McGee
Jackie Wright

Benny Hill rendkívül népszerû show-mûsora (The Benny Hill Show) húsz éven át, 1969-tõl 1989-ig töretlen sikerre tett szert, s mind a mai napig nem vesztett népszerûségébõl.
A paródia és a pantomim világában egyedi stílust kialakító angol komikus színész humorát élvezhetik a nézõk, hiszen a Prizma TV a sorozat 78 epizódját tûzte mûsorára.

22.25 Nagy mágusok kulisszatitkai

(Breaking the Magician?s Code: Magic's Biggest Secrets Finally Revealed)
Amerikai filmsorozat (1998 - 60')
Korhatár: (AP)
12. rész

A közönség elõtt minden idõk legelképesztõbb, legszemkápráztatóbb varázslatairól, trükkjeirõl hull le a lepel. Végre megtudhatjuk, hogyan lehet szemvillanás alatt eltüntetni egy elefántot, miként lebeghet valaki a föld felett, hogyan változik át egy asszony tigrissé, mi a titka annak, amikor a bûvész még éppen idõben kiszabadul a lezárt dobozból. Elõször hagyományos módon lehetünk tanúi a mutatványoknak, majd a megfelelõ pontokon elhelyezett kamerák segítségével megnézhetjük ugyanazokat a jeleneteket másképpen. A felvételekre titokban, éjszaka került sor. A mûsor készítõi ezzel leplezni kívánták a szereplõk személyazonosságát, akik évszázados titkokra derítenek most fényt.


mindig tv extra

Szólj hozzá!

Címkék: csatorna hill benny prizma alf mindigtvextra családi műsorcsomag

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr584099915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása