Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Kiderült, hol folytatódhat a Mónika-show

2012.02.15. 09:32 MinDig TV Extra


Az ATV tűzheti műsorára az RTL Klub egykori műsorát, a Mónika-show-t.

Az ATV-n folytatódhat a 2010-ben megszűnt beszélgetős műsor, a Mónika-show. Az Erdélyi Mónika vezette műsort kilenc éven át sugározták. Az ORTT számtalanszor elmarasztalta a show-t, illetve az RTL Klubot a műsorban látható sorozatos trágárság, erőszak miatt. A délutáni műsorsávban sugározott adás összeválogatott szereplői gyakorta egymásnak estek, az adás szinte minden percét jellemezte a trágárság.


Az adásjelenetek rövid idő alatt a videomegosztó oldalak slágereivé váltak. 2010-re azonban már olyan mértékben csökkent a televíziós show nézettsége, hogy a kereskedelmi csatorna levette műsoráról.

Az ATV a tervek szerint az idén újraéleszti a show-t, a műsor már előkészítés alatt van. Szinte minden részletben megállapodott már a csatorna és a műsorvezető, csupán az anyagiak kérdésében nem jutottak dűlőre – értesült a hvg.hu.

Forrás: mmonline


mindig tv extra

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat rtl klub atv mónika show mindigtvextra alapcsomag

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr524111701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása