Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Rengetegen nézték a hatalmas pofonokat

2012.02.21. 10:58 MinDig TV Extra


A jelek szerint az évek során a Klicsko-testvérek mit sem veszítettek népszerűségükből hazánkban. A Sport1 a szombat esti - botrányoktól nem mentes - Vitalij Klicsko-Dereck Chisora összecsapással kiváló nézettséget produkált, és két hét múlva Vladimir érkezik a sportcsatornára.


Klicsko nézettségben is verhetetlen >>


A Sport1 múlt szombati, élő közvetítésére közel 400 ezren voltak kíváncsiak. Az AGB Nielsen adatai alapján a 23 órakor kezdődő mérkőzéssel a fogyasztói szempontból kiemelten fontos 18-49 éves férfiak körében, a csatorna 10,5 százalékos nézettségi arányt ért el. Az éjszakai műsorsávban, a Sport1, a teljes lakosságot tekintve is a harmadik helyet foglalta el az RTL Klub és a TV2 mögött, ezzel fölényesen maga mögé utasította versenytársait.

A Klicsko-saga azonban még nem ért véget. Bár Dereck Chisora már most Münchenben is megkóstolta a „kistesót” Vladimirt, ez két múlva még kifizetődő is lehet, hiszen március 3-án Düsseldorfban Jean-Marc Mormack ellen lép majd a kötelek közé. A Sport1 természetesen azt az összecsapást is élőben közvetíti, Kassai-Tóth Csaba kommentálásában.

Forrás: mmonline


mindig tv extra

Szólj hozzá!

Címkék: sport sport1 boksz vladimir klicsko mindigtvextra vitalij klicsko

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr74154906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása