Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Bajnokok Ligájával duplázott a PRO4

2012.02.23. 10:15 MinDig TV Extra


Bejött a PRO4-nek a Bajnokok Ligája, a kedd esti mérkőzések a tíz legnézettebb csatorna közé röpítették a TV2 Csoport legfiatalabb tagját. A 18-39 éves férfinézők körében az élőben közvetített összecsapás 4,3 százalékos közönségarányt ért el.


Tegnap este újra a Bajnokok Ligájáé volt a főszerep a TV2 Csoport férficsatornáján, a PRO4-en: az SSC Napoli – Chelsea FC összecsapását élőben adta a csatorna, míg a második, PFC CSKA Moskva – Real Madrid FC meccset felvételről láthatták a nézők.


Az élő mérkőzés ismét hozta az előző heti számokat: a 18-49-es korosztály körében 2,1%-os, a 18-49 éves férfinézők körében 3,5%-os, a fiatalabb korosztályban (18-39 férfinézők) pedig 4,3%-os közönségarányt ért el.

A második mérkőzés alatt szintén kiemelkedő eredmények születtek: a 18-49-es célcsoportban 72%-os nézettségemelkedést hozott a BL, a fiatalabb (18-39 éves) férfiak körében pedig megduplázta nézőinek számát.

Emellett a PRO4 tegnap mindkét mérkőzés alatt bekerült a TOP10 csatorna közé: az első mérkőzés ideje alatt a 18-49 évesek körében a tizedik, a férfinézők körében a kilencedik, míg a második mérkőzés ideje alatt a 18-49 éves férfinézők körében a nyolcadik legnépszerűbb csatorna lett a PRO4.

Forrás: mmonline


mindig tv extra

Szólj hozzá!

Címkék: sport bajnokok ligája csatorna pro4 családi műsorcsomag

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr854184020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása